Vestea cumplită a îngrijorat familia regală britanică, pentru că o intervenție chirurgicală nu este lipsită de riscuri pentru prinț, având în vedere vârsta lui înaintată de 96 de ani.

„Alteţa Sa Regală Ducele de Edinburgh a fost internat la spitalul King Edward VII din Londra în această după-amiază, pentru o intervenţie chirurgicală la şold, ce era deja planificată şi care va avea loc mâine”, a anunţat marţi o purtătoare de cuvânt de la Palatul Buckingham.

Citește și: Angelina Jolie mai distruge o căsnicie la Hollywood? A pus ochii pe un alt actor celebru. Este însurat de 10 ani

Prințul Philip s-a retras din viața publică în august 2017

Prinţul Philip, care deţine titlul de duce de Edinburgh, s-a retras oficial din viaţa publică în august 2017, deşi a spus că va continua să participe la anumite evenimente. Starea de sănătate a soțului reginei a fost precară în ultimele luni.

 

El a lipsit de la slujba de Paște, de weekendul trecut, de la castelul Windsor după ce a acuzat stări de rău. Acesta a mai fost internat în spital și anul trecut, însă din cauza unei infecții, având probleme la nivelul plămânilor.

Citește și: