Chiar dacă e de viță nobilă, chiar dacă nu e nevoit să muncească, prințul Nikolai își câștigă deja singur banii. Înzestrat cu un fizic atrăgător, el a semnat un contract cu Burberry și a defilat deja în cadrul Săptămânei Modei de la Londra.

 Iar privind imaginile cu Nikolai e clar că acest contract nu e motivat de sângele albastru care curge prin venele lui Nikolai. Tânărul chiar e un model veritabil, îndeplinind toate criteriile pentru a se afla pe podiumurile de modă.

printul NikolaiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

 La cei 18 ani ai săi, a fost aplaudat la scenă deschisă de modelele de ”categorie grea” aflate în primul rând, celebrități precum Kate Moss sau Naomi Campbell.

Deși ai crede că nu e un job demn de un membru al familiei regale, părinții îl sprijină întru totul. Iar un job nu e tocmai cel mai rău lucru, din moment ce prințul nu primește bani din partea Coroanei. Apoi, și timpul ține cu el. Pentru moment, tatăl său, prințul Joachim nu i-a dat pe mână îndatoriri oficiale.

”Nu trebuie forțat să facă ceva. Viața lui Nikolai trebuie să se desfășoare în întregime după planurile sale. Vreau sa-l ajut pe parcurs și să încerc să-l inspir, atât”, declara nu demult prințul Joachim.

Tatăl său și mama sa, Alexandra, contesă de Frederiksborg, mai au împreună un băiat de 15 ani, prințul Felix. Din păcate, în 2004, după 9 ani de mariaj, au decis să divorțeze.

Mama lui Nikolai s-a recăsătorit în 2007 cu Martin Jørgensen, cu 13 ani mai tânăr. A divorțat însă și de acesta în 2015.

Tatăl său s-a căsătorit în 2008 cu prințesa Marie. Din acest mariaj s-au născut Henrik, de 8 ani, și Athena, de 6 ani.

Calcă deja pe urmele unchiului, un playboy care va deveni rege

Nikolai este nepotul reginei Margrethe II. Unchiul său, prințul Frederik, este cel care va moșteni coroana.

Mulți spun că Nikolai începe să calce pe urmele unchiului său, un mare playboy cu ani în urmă. Frederik, acum în vârstă de 49 de ani, obișnuia să iasă cu modele de lenjerie, în palmaresul său aflându-se frumuseți ca Malou Aamund sau Katja Storkholm. În 2004, a spus însă ”adio” acestei vieți, căsătorindu-se.

Foto: Instagram

Vezi și Una dintre fiicele lui David Hasselhoff e model de lenjerie intimă. Însă nu arată deloc cum te-ai aștepta | GALERIE FOTO

Citește și: