După nașterea sa, micuțul a mai fost văzut în public doar la botezul lui, iar recent ducii de Cambridge l-au luat cu ei într-o vizită la Londra, unde au participat la un banchet de stat organizat în onoarea Reginei Maxima a Olandei.

Însă, un fan al familiei regale a reușit să-i surprindă pe ducii de Cambridge întorcându-se cu elicopterul din capitala Angliei la reședința lor de la palatul Kensington. Ei  au fost filmați, spre deliciul tuturor,  în compania prințului Louis, acum în vârstă de șase luni.

Kate și William sunt filmați în timp ce coboară din elicopter și cum se îndreptă apoi spre locuința lor. Micul prinț se vede în brațele mamei lui, iar William merge pe lângă ei, ținând în mână o pungă. Video-ul a fost postat apoi pe Twitter și s-a viralizat imediat.

Prințul Louis Arthur Charles a venit pe lume pe 23 aprilie. Bebelușul este al cincilea moștenitor la tronul Marii Britanii și al șaselea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a.

Prințul Louis a bătut un nou record, fiind oficial la naștere, cel mai greu copil regal din linia de succesiune din ultimii ani și cel mai greu băiețel. El  a cântărit la  naștere 3,83 kg, fiind desemnat cel mai grăsut dintre copiii prințului William, depășindu-i pe frații săi. Prințul George, născut pe 22 iulie 2013, a cântărit 3,79, în timp ce sora sa, prințesa Charlotte, născută pe 2 mai 2015, a cântărit 3,71 kilograme.Tatăl său, prințul William, a cântărit 3,22 de kilograme, în timp ce prințul Charles a cântărit 3,35 kilograme. Prințul Harry a fost ceva mai slăbuț la naștere, venind pe lume în septembrie 1984 cu doar 3,12 kilograme.

Citește și: