Recent, aceasta a povestit câte ceva legat de viața familiei ei, declarând că cei doi copii mai mari ai săi, George, de 6 ani, și Charlotte, de 4 ani, adoră să pună în scenă tot felul de spectacole, acasă. Fac mici scenete, cu mult cântec. Un fel de musicaluri, a explicat ducesa de Cambridge.

Mai cu seamă Charlotte e înnebunită după așa ceva.

Iar când casa lor nu e o scenă, cei doi fac tot felul de acrobații, Le place mai cu seamă să stea în mâini, a mai spus Kate, la rândul ei pasionată de sport și într-o formă de zile mari.

Kate și William au mers, luni seară, la un spectacol și s-au declarat impersionați de ce au văzut. Amândoi au admis că lui George și Charlotte le-ar fi plăcut să fie și ei în public, dar că nu au putut permite așa ceva, fiind vorba despre o zi de școală. Temele și somnul sunt, pentru moment, cele mai importante.

Cu ani în urmă, însăși Kate era pasionată de teatru, muzică și dans, și ea punând în scenă spectacole.

Acum mamă a trei copii, Kate a mai declarat că una dintre marile sale dorințe este să meargă cu cei mai mari dintre copiii săi la ”Mary Poppins”.

Prințul Louis merge la cursuri de muzică

Cât despre cel mic, deși ai spune că nu poate avea prea multe activități artistice la numai un an și jumătate, adevărul e că acesta deja merge la cursuri de muzică.

Mama sa a mărturisit că-l duce săptămânal pe Louis la lecții de muzică potrivite vârstei sale. Sunt cursuri special concepute pentru bebeluși, sugari și preșcolari și sunt ținute de o maimuță de pluș. Copiii sunt încurajați, împreună cu mamele lor, să cânte și să danseze.

O astfel de lecție, deschisă tuturor, costă 12 lire sterline.

Vezi și Kate Middleton dă din casă. Prințesa Charlotte are doar 5 ani, dar deja…

Citește și: