Ducesa de Cambridge s-a transformat în fotograful familiei regale și adesea publică imagini adorabile realizare de ea. Așa s-a întâmplat și acum pentru a marca aniversarea prințului Louis. Kate Middleton l-a pozat pe Louis pe bicicletă, cu ghiozdannul în brațe, înainte de prima lui zi la creșă, pe care a început-o chiar săptămâna aceasta. Imaginea a fost făcută publică ieri, alături de mesajul: „Făcută la începutul săptămânii de ducesă înainte de înceapă prima zi de creșă. Ducele și ducesa sunt încântață să arte o nouă imagine cu prințul Louis”.

Imaginea a cucerit imediat internetul, fanii sunt uimiți de cât de repede crește prințul Louis și ce mult se schimbă de la o poză la alta. Micul prinț seamănă din ce în ce mai mult cu fratele său, lumea spunând că par gemeni. Unii internauți sunt însă de părere că mezinul Louis e un ‘mini Kate’. În orice caz, foarte muți sunt de acord că Louis se aseamănă cu familia lui Kate, fiind un adevărat Middleton. Unii sunt de părere că aduce foarte bine cu bunicul său matern.

The Christening of Prince LouisSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Prinţul Louis Arthur Charles a venit pe lume la 23 aprilie 2018, la ora locală 11:01 am, şi a cântărit la naştere 3,8 kilograme.

În ordinea succesiunii la tron, el este al cincilea strănepot al reginei Elisabeta a II-a şi al ducelui de Edinburgh, precum şi fratele mai mic al prinţului George şi al prinţesei Charlotte.

Louis şi-a făcut prima apariţie publică în braţele mamei sale, Kate, pe treptele maternităţii Lindo Wing, de la spitalul St Mary’s din Paddington, Londra, la doar câteva ore după naştere.

Prenumele Louis, pe care îl poartă şi prinţul George, a fost acordat în semn de omagiu pentru contele Mountbatten, unchi al prinţului consort Philip, asasinat de Armata Republicană Irlandeză (IRA).

Foto: Profimedia

Citește și: