Prințul Harry a mărturisit că își dorește ca el și Meghan să aibă doi copii, iar lucrurile se pare că se petrec mai repede decât se aștepta oricine. Ducele de Sussex nu a infirmat zvonurile că soția lui ar fi însărcinată, ba chiar a dat indicii că se pregătesc să-și mărească familia și că Archie, în vârstă de șase luni, va avea în curând un frățior sau o surioară.

Archie a inceput sa mearga de-a busileaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Mai exact, Harry a participat la un eveniment alături de familiile militarilor, ducele de Sussex i-a întrebat pe niște părinți cum se descurcă cu al doilea copil și dacă e greu.

„Harry era foarte interesat despre cum e viața cu doi copii și ce schimbări au loc, pentru că noi avem și copii mai mari”, a declarat Susie Stringfellow pentru Forces Network.

O altă soție de militar a vorbit cu Harry despre cât de dificile sunt deplasările pentru familie.

Micuțului Archie i-au ieșit doi dințișori

 

„Au vorbit despre viața în armată, despre cum e să fii plecat de Crăciun…se pot compara cu noi. Ei nu vor să piardă nimic, din viața băiețelului lor mic acum, așa cum soții noștri le pierd din viața copiilor lor”, a declarat și  Victoria Tucker.

Prințul Harry a fost 10 ani în armată și este conștint cât de greu este pentru militari să stea departe de familile lor.

„Este incredibil de greu. Am foarte mult respect și admirație pentru ei că fac față unei asemenea provocări. Nu-mi pot imagine cum e să stai departe așa mult timp (n.r. -de copii), având în vedere că ei se schimbă atât de repede”, a spus prințul.

 

Meghan, de asemenea, a vorbit cu nevestele soldaților despre micuțul Archie, căruia au început să-i apară dinții și deja merge  de-a bușilea. Fiul ducilor de Sussex are deja doi dințișori ieșiti, după cum a dezvăluit soția prințului Harry, care pare o mămică foarte dedicată. Harry și Meghan sunt în culema fericirii pentru că sunt părinți. Amândoi își doreau foarte mult acest lucru și vorbesc despre fiul lor de câte ori au ocazia.

 

CItește și: