Cei doi ruși au pretins că sunt activista Greta Thunberg și tatăl ei și așa au reușit să stea de vorbă cu prințul pe eme foarte sensibile, cum ar fi, de exemplu, pedofilul Jeffrey Epstein, care s-a sinucis în închisoare, când aștepta procesul.

Cei doi farseuri, Vladimir Kuznetsov și Alexei Stoliarov, au făcut publică întreaga conversație pe contul lor de YouTube, conversație care a fost înregistrată pe 31 decembrie 2019 și 22 ianuarie 2020.

Harry, care a decis ca, împreună cu soția lui, Meghan Markle, să renunțe la rolul de membri seniori ai familiei regale britanice și la toate angajamentele, dar și privilegiile regale, a vorbit despre relația prințului Andrew cu Jeffrey Epstein, dar și despre separarea de familia regală.

„Această decizie cu siguranță nu a fost una ușor de luat, însă este cea mai bună pentru familia noastră,
hoărârea potrivită pentru ca eu să îmi pot proteja fiul”, a declarat Harry. „Și cred că sunt o mulțime de oameni în această lume care sunt de acord cu noi și ne respectă pentru că am decis să punem familia pe primul loc”.

Întrebat despre soția lui, prințul Harry a precizat că „a te căsători cu un prinț sau o prințesă nu este atât de fabulos pe cât pare”. A mai spus și că noua lui viață din Canada este „mult mai bună” decât cea din Marea Britanie.

Cei doi farseuri l-au întrebat pe prințul Harry și despre zvonurile cu privire la faptul că ar putea rămâne fără titluri regale. „Nu, nu, din nou, nu trebuie să crezi tot ceea ce citești. Nimeni nu ne ia titlurile”, le-a răspuns prințul Harry.

Întrebat fiind despre legătura dintre prințul Andrew și miliardarul pedofil Jeffrey Epstein, prințul Harry a ținut să precizeze că nu are multe de spus. „Orice ar fi făcut sau nu a făcut este complet separat de mine și soția mea. Noi ne concentrăm pe comunitate. Și de asta suntem complet separați de mare parte din familia mea”.

Prințul a avut ceva de spus și despre Donald Trump, președinele Americii. A afirmat despre el că are ”sânge pe mâini” din cauza ignoranței cu care vede problemele climatice, pe care, de alfel, le neagă.

Vezi și Prințul Harry, un bărbat foarte atent: Felul subtil în care o sprijină pe Meghan Markle. Detaliul care spune totul

Citește și: