Meghan Markle a aruncat toată mâncarea de tip fast-food și toate dulciurile din Palatul Kensington, umplând frigiderele cu legume proaspete și fructe. Amândoi merg la sală cât pot de mult, iar Harry chiar lucrează cu un nutriționist, Gabriela Peacock. Aceasta este adepta unei diete sărace în zahăr, bogate în proteine, fără lactate. Recomandă clienților săi să se detoxifice cu ajutorul afinelor și fructelor înrudite cu acestea (despre care se știe cîă sunt foarte bogate în antioxidanți) și să bea smoothie. Printre clientele sale s-ar afla și vara lui Harry, prințesa Eugenie, cea care va fi și ea în toamnă mireasă.

Harry face și multă mișcare, el fiind văzut zilnic într-o sală, pe care și Meghan o frecventează, încă de la primele ore ale dimineții. La 7 dimineața e deja acolo și lucrează cu un instructor personal. Nu e o sală pentru ”muritorul de rând”, un abonament aici costând circa 1.000 de dolari pe lună.

Nu sunt singurele schimbări pe care le face prințul. Pentru iubita lui în vârstă de 36 de ani, care a mai trecut printr-o căsătorie, prințul Harry a renunțat și la fumat. Potrivit unei surse, argumentul suprem pentru a renunța la viciu a fost faptul că fumatul afectează producția de spermă, iar cei doi își doresc să-și formeze o familie cât mai repede.

Foto: NorthFoto

Vezi și Dieta lui Meghan Markle. Iata ce consumă în fiecare dimineață pe stomacul gol și în ce constau mesele ei

Citește și: