Prezentatoarea TV Gayle King, o bună prietenă a lui Meghan, a declarat pentru CBS că ducele de Sussex a vorbit pentru prima data cu fratele sau dupa interviul acordat lui Oprah Winfrey. Cei doi au vorbit în weekend și aceasta a fost prima discuție a luiHarry cu printul William după ce Meghan Markle a lansat anumite acuzatii de rasism asupra Casei Regale britanice.

Potrivit Daily Mail, vedeta TV a catalogat discutia dintre cei doi ca fiind ‘neproductivă’, în sensul în care nu s-a discutat concret despre acuzațiile făcute de Meghan în interviul care a fost făcut public pe 7 martie.

„I-am sunat de fapt să văd cum se simt, și e adevărat, Harry a vorbit cu fratele lui și cu tatăl lor. Conversația nu a fost una productivă, dar sunt încântați pentru că măcar au început o conversație”, a spus Gayle.

„Familia trebuia să știe că există niște probleme. Până acum nimeni nu știa că există o problemă. Doar asta și-au dorit toți. Au vrut să aibă o conversație. ”, a mai adăugat gayle.

Aceasta a mărturisit că este o prietena apropiataă a lui Meghan Markle si a spus la CBS despre ducesă că este „o persoana foarte dulce si grijulie”.

Citește și:Boala de care suferă Andreea Antonescu: ”La vârsta de un an şi opt luni a fost diagnosticată…”

Experții regali susțin că reacția prințului William după interviul lui Harry a fost una fără precedent: „I-a frânt inima”

Meghan Markle și prințul Harry au acuzat familia regală de rasism

Cei doi frati, care erau foarte apropiați înainte ca Harry si Meghan să renunțe la îndatoririle regale, nu au mai vorbit foarte des de la acel moment.

La câteva zile dupa difuzarea deja celebrului interviu, printul William a fost intrebat cand se afla intr-o vizita la o scoala din Londra daca a apucat sa discute cu fratele sau si a raspuns ca nu, insa a tinut sa transmita ca „Familia Regala nu este sub nicio forma rasista”.

În interviul pentru Oprah ducii de Sussex i-au acuzat pe membrii familiei regale de rasism, spunând că erau îngrijorați de ce culoare va avea pielea fiului lor. Mai mult Meghan a dezvălui că ducesa de Cambridge a făcut-o să plângă chiar îaninte de nunta ei cu Harry. După ce Meghan și Harry au decis să renunțe la statul de seniori regali și s-au mutat în Canada, fosta actriță americană și Kate nu au mai vorbit deloc.

Ulterior, prințul Harry și Meghan Markle au renunțat definitiv la îndatoririle regale după ce William, Charles și regina nu au fost de acord ca ei să joace un rol regal hybrid, prin care voiau să-și vadă și de viața lor și să țină la intimitate, dar să-și respecte si atribuțiile de seniori regali.

Citește și:

O recunoști? Vedeta noastră a împlinit 43 de ani, dar arată mai bine ca niciodată!

Adda a ajuns pe perfuzii! Ce a pățit artista?