Pactic, ce a făcut prințul Harry a fost să spună lucrurilor pe nume, recunoscând că el și fratele său sunt ”pe drumuri diferite”, distrugând astfel ideea de basm care plutea în jurul lor. Odată recunoscută realitatea, nici William nu a mai avut de ce să se prefacă că totul e roz, așa că legătura între frați s-a rupt, nimeni nu știe pentru câtă vreme.

Apoi, într-un interviu acordat de Meghan, tot pentru documentarul ”Harry & Meghan: An African Journey”, aceasta a afirmat cu subiect și predicat că viața ei nu e cea mai bună în prezent, cu toată atenția de care beneficiază (fără voie) din partea tabloidelor. Mai mult, a spus că nimeni nu a întrebat-o măcar dacă e ”ok”, părând că îi include aici și pe membrii familiei regale.

Toate aceste declarații au mărit ruptura dintre cei doi și familia lui Harry, spun apropiații lor. În plus, de la început relațiile nu erau dintre cele mai bune. Să nu uităm că Harry i-a anunțat că vrea să se căsătorească după nici un an de întâlniri cu Meghan. De menționat e că William, de exemplu, s-a întâlnit cu Kate 8 ani înainte de a o lua de soție.

Prin urmare, toată lumea a considerat că prințul Harry se pripește, de aici apărând deja primele tensiuni.

În replică, Harry s-a simțit jignit, furios, că nu-și poate trăi viața așa cum își dorește. În cele din urmă a făcut cum a vrut, dar acesta e prețul pe care îl plătește: izolarea.

O izolare pe care și el o dorește, din moment ce a refuzat invitația de a petrecere Crăciunul în familia sa, optând, în schimb, să meargă cu soția și copilul lor de 7 luni în Los Angeles, la mama lui Meghan.

Vezi și Prințul Harry și Meghan Markle au făcut publică o nouă fotografie cu Archie! Mesajul lor de ziua prințului Charles arată de ce lumea îi iubește mai mult decât pe prințul William și Kate Middleton

Citește și: