„Bine aţi venit pe pagina noastră oficială de Instagram; suntem nerăbdători să împărtăşim cu voi activităţile care ne plac, cauzele pe care le sprijinim, anunţurile importante şi şansa de a aduce în prim-plan subiecte importante”, se afirmă în primul mesaj publicat de cuplul princiar britanic pe noul său cont de Instagram.

Inițiativa lor de a crea contul @sussexroyal vine cu puțin timp înainte ca Meghan și Harry să devină pentru prima oară părinți. Ducesa de Sussex, în vârstă de 37 de ani, urmează să nască la sfârșitul acestei luni, la aproape un an de când a devenit soție de prinț.

Până acum, cei doi distribuiau fotografii pe pagina administrată de Palatul Kensington, unde sunt publicate şi imagini de la activităţile desfăşurate de fratele mai mare al lui Harry, prinţul William, şi de familia acestuia.

Luna trecută, prințul Harry și americanca Meghan Markle au anunțat că urmează să se mute din reşedinţa lor din Londra la Frogmore Cottage, pe domeniul Windsor, la vest de capitala britanică, şi că îşi vor angaja o nouă echipă de comunicare.

Vezi și De la tocuri și rochii mulate ori fuste transparente, Meghan Markle a trecut în mod cu totul neașteptat la astfel de haine! Cum a fost fotografiată

Citește și: