Dar se pare că cei doi deja au reușit să înalce o regulă a protocolului regal, pe care fratele lui William și cumnata sa, ducesa de Cambridge, o respectă cu sfințenie. Detaliu care o va înfuria la culme pe regină, chiar dacă cei doi se iubesc nebunește. Ei au fost văzuți ținându-se de mână, în public, ceea ce e total interzis pentru cuplurile din familia regală.

Invictus Games 2017SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Într-un interviu acordat Vanity Fair, Meghan Markle a spus, referindu-se la relaţia cu prinţul Harry: „Suntem doi oameni cu adevărat fericiţi şi îndrăgostiţi”. Iar acest lucru se poate observa ușor și din imaginile din Toronto, unde nu-și puteau lua ochii unul de la celălalt, dar și felul în care râdeau și își vorbeau.

Citește și: Spăla vase într-un restaurant mexican, dar viața ei s-a schimbat radical în doar 12 zile. De la un simplu angajat a ajuns fotomodel de succes

Prințul Harry a fondat jocurile Invictus

Prinţul Harry a fondat Jocurile Invictus, în 2014, cu scopul de a sprijini reabilitarea fizică şi psihică a militarilor şi veteranilor răniţi. Anul acesta, Jocurile Invictus se desfăşoară la Toronto, unde participă echipe din 17 ţări, reunind peste 500 de sportivi, care concurează la 11 discipline sportive. Locuitorii din Toronto au toate motivele să se intereseze de Meghan Markle pentru că actriţa este deja de-a casei după ce, în urma divorţului de un producător american, în 2013, şi-a cumpărat o locuinţă în metropola canadiană pentru a-i fi mai uşor la filmările pentru serialul ”Suits”, ce au loc în această țară. Meghan și Harry au atras atenția tuturor prin felul în care râdeau unul la altul

Potrivit publicației britanice Mirror, Robin Kermode, un expert în limbajul corpului, susține că William și Kate au reușit să nu încalce niciodată această regulă. Făcând un efort conștient de a nu se ține de mâini în cadrul aparițiilor publice.

Prințul William și Kate Middleton au probleme în mariaj? Declarațiile cu care și-au îngrijorat fanii

„Este foarte clar că William și Kate sunt foarte apropiați din punct de vedere emoțional, dar totuși nu simt nevoia de a-și arăta iubirea în public, mai ales, când merg în vizite oficiale”, a spus acesta.

Citește și: