Cei doi îndrăgostiți trăiesc după regulile lor și nu respectă deloc protocolul regal. Harry și Meghan au reușit să înfurie toată familia regală cu anunțul lor că se mută împreună înainte de nuntă. Ei vor astfel să-și pună relația la un ultim test înainte să facă marele pas.

Prințul Harry și Meghan Markle se mută la Londra

Invictus Games 2017SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Meghan a făcut toate pregătirile să se mute la Londra, iar ea și Harry au început deja să-și caute o locuință Actrița a dezvăluit că ei vor să se mute împreună pentru a se convinge că au luat o decizie bună și că se înțeleg bine când locuiesc singuri și sub același acoperiș înainte să meargă la altar. Mai mult, ei au decis ca marele eveniment să aibă loc abia la sfârșitul anului 2018 sau la începutul anului 2019, pentru că vor să locuiască împreună măcar un an înainte de a-și jura iubire pentru totdeauna. Cu alte cuvinte, actrița vrea să fie sigură că nu va avea încă un mariaj eșuat, iar Harry vrea să se asigure că totul va merge bine în relația cu Meghan. Acesta este motivul pentru care el vrea ca toată lumea să știe în mod oficial că celebra actriță este iubita lui, înainte să îi devină soție.

Citește și: Imagini Exclusive| Simona Halep nu se mai ascunde. S-a afișat de mână cu iubitul ei în vacanță în Italia. Cine i-a cucerit inima

Nu are aceeași poziție ca fratele lui

Cu toate acestea, până acum prințul Harry nu a făcut nici un comentariu public despre planurile lui de viitor cu Meghan Markle, dar mezinul familiei regale vrea ca toată lumea să știe că el și starul din serialul american „Suits” au o relație cât se poate de serioasă. Însă, el vrea să se asigure că iubirea lor va dura până la adânci bătrâneți și că sunt fericiți împreună și de aceea nu vor grăbi lucrurile și vor face așa cum vor ei, nu cum cere protocolul regal. Și asta, pentru că Harry nu are aceeași poziție ca fratele lui, prințul William, care va fi viitorul rege al Angliei, și nu simte aceeași presiune ca el de a respecta tradițiile regale.

 

Citește și: