Prințul Harry și Meghan Markle au avut prima apariție oficială de când au devenit părinți pentru a doua oară. Ei au mers joi să viziteze One World Trade Centre și e pentru prima dată când apar amândoi în public de la venirea pe lume a lui Lilibet, în iunie.

Ducii de Sussex s-au alăturat primarului New York-ului , Bill de Blasio, și guvernatorului statului, Kathy Hochul, pentru a vizita observatorul zgârie-nori. One World Trade Center a fost construit pe locul turnurilor gemene originale, iar vizita vine la doar două săptămâni după cea de-a 20-a aniversare a atacurilor din 11 septembrie.

Pentru a marca trista aniversare, Harry și Meghan au adus un omagiu pe 11 septembrie, pe site-ul fundației sale Archewell, unde au afișat numele celor aproape 3.000 de oameni care și-au pierdut viața.

Ducii de Sussex au fost îmbrăcați amândoi în negru pentru a-și arăta respectul. Meghan a purtat pantaloni negri, cu o bluză pe gât și o haină lungă, iar Harry un costum negru cu cămașă albă.

Cei doi au fost foarte încântați să viziteze New York-ul, iar Meghan chiar a afirmat: „ E minunat să fim din nou aici”.Ulterior ducesa și-a schimbat ținuta cu un trench bej-camel și o fustă neagră-creion.

The Duke and Duchess of Sussex visit One World ObservatorySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Ducii au atras toate privirile, fanii remarcând că Meghan arată spectaculos la doar trei luni de când a născut și și-a recăpătat silueta, însă accesoriu al prințului Harry i-a topit pe fani.

În timpul călătoriei, Harry a purtat cu el o mapă pentru iPad, gravată cu cuvintele: „Archie și tată”; semn că ducele și fiul lui au o legătură extrem de strânsă.

Archie Harrison este primul născut al lui Harry și Meghan. El a venit pe lume pe 6 mai 2019, iar anul acesta în luna iunie a venit și surioara lui, Lilibet Diana.

Foto: profimedia/hepta