Frumoasa actriță și roșcovanul familiei regale au trecut prin clipe cumplite. Ei au trăit clipe de teroare după ce la palatul Kensington a venit o scrisoare suspectă  pe numele lor, ce conținea o pudră albă,  iscând imediat o alertă cu antrax în reședința acestora, cazul fiind tratat ca un atac terorist.

„Pachetul” a fost interceptat de staff-ul palatului, iar acesta nu a ajuns la cuplu, însă Meghan Markle  și Harry au fost informați despre incident.

Au primit o scrisoare cu o pudră albă

Scrisoarea a ajuns la palat pe 12 februarie și au fost alertate imediat autoritățile. Substanța a fost analizată și de experți în substanțe chimice și de divizia pentru antiterorism a poliției britanice, potrivit publicației Evening Standard.

În urma investigației, pudra albă s-a dovedit a fi inofensivă. Incidentul a avut loc la doar o zi după ce un pachet asemănător a fost trimis în Parlamentul Marii Britanii. Aceasta i-a fost adresată Ministrului de interne britanicl,  Amber Rudd, iar praful găsit a fost, de asemenea, inofensiv.

 

Măsuri speciale de securitate în ziua nunții prințului Harry

Cu toate acestea, cele două cazuri sunt în continuare investigate de autorități și acestea  încearcă să dea de urma celui care a trimis scrisorile, însă până în prezent nu au fost făcute arestări.

Scotland Yard a anunțat că va lua măsuri speciale de securitate în ziua nunții lui Meghan și a prințului Harry, ce va avea loc pe 19 mai.

Citește și: