CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Potrivit site-ului PureWOw, ducii de Sussex locuiesc în noua lor casă din Saanich Inlet of North Saanich, British Columbia, de pe insula Vancouver de la sfârșitul anului trecut. Deși li s-au retras titlurile și nu vor mai fi numiți Altețele Lor Regale, asta nu înseamnă că cei doi vor trăi ca niște oamenii normali. Harry, Meghan și fiul lor Archie, în vârstă de 9 luni, locuiesc în prezent într-o vilă uriașă, care arată ca un castel șicostă nu mai puțin de 14 millioane de dolari.

Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc într-un adevărat palat în CanadaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Casa are un semineu franțuzesc din secolul 17, o mulțime de băi și dormitoare, cramă, o casă pentru musafiri și o grădină iensă. Ba mai mult, are și o plajă privată.

Potrivit tabloidului britanic Daily mirror, casa este cunoscută drept Mille Fleurs (n.r.-„mii de flori” în franceză) și ar aparține unui om de afaceri rus foarte important.

 

Când mama lui Meghan, Doria vine în vizită stă foarte rar în casa pentru oaspeți, ci preferă să stea cu ei ca să aibă grijă de nepotul ei. Cu toate acestea, Meghan și Harry pot locui ca Frogmore Cottage de la palatul Windsor de câte ori vin în Marea Britanie, iar în prezent își caută și o casă în Los Angeles, unde vor să se mute pe timpul verii.

 

Citește și: