Micuțul Archie și-a făcut debutul în turneul din Africa de Sud și a apărut prima dată în fața publicului. Harry și Meghan au decis să-l prezinte lumii pe fiul lor Archie Harrison Mountbatten-Windsor . În vârstă de doar patru luni, micuțul a mers cu părinții lui la întâlnirea cu arhiepiscopul Desmond Tutu.

ArchieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

 

 

View this post on Instagram

 

We’ve just got a glimpse of Archie Harrison Mountbatten-Windsor on the #SussexRoyalTour! Look at his happy face ???: @sussexroyal

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag) on

Îmbrăcat într-o salopetă blue în dungi și cu un tricou alb, Archie pare foarte vesel în brațele mamei lui și e tot numai un zâmbet, fiind foarte încântat se pare că se află alături de părinții lui.

În primele două zile, ducii de Sussex și-au ținut copilul departe de atenția presei și toată lumea spera totuși că îl vor arăta în public ceea ce s-a și întâmplat. Archie a doborât un nou record în familia regală, devenind cel mai tânăr membru regal care merge într-un turneu oficial.

 

Acestea sunt cele mai clare imagini cu micuțul Archie, iar oamenii din întreaga lume s-au declarat îndrăgostiți de micuț.

Citește și: