Toată lumea a sperat că asta nu se va întâmpla, că mai există o cale de întoarcere. Însă inevitabilul s-a întâmplat. Prințul Harry și Meghan Markle își concediază toți angajații de la Frogmore Cottage.

Au închis și biroul pe care îl aveau în Palatul Buckingham

După ce vestea a fost dată pe surse, Palatul Buckingham a refuzat să comenteze informația. Sursele spun însă că membrii importanți ai familiei regale, așa cum sunt regina, prințul Charles și prințul William, au fost anunțați despre decizia lui Harry și Meghan de a renunța la personal.

Mai mult, cei doi au renunțat și la biroul pe care îl aveau în Palatul Buckingham. Și această decizie vorbește clar despre planurile lor viitoare, care nu includ sub nicio formă Marea Britanie.

Printre cei care rămân fără job se află Fiona Mcilwham, secretară personală numită nu demult, Sara Latham, șef pe partea de comunicare, care a lucrat în trecut pentru soții Obama, dar a fost și consilier de campanie pentru Hillary Clinton, dar și o angajată cu vechime, Clara Loughran, loială prințului Harry. Va pleca, de asemeni, si Marnie Gaffney, un alt membru valoros al personalului, decorat cu ceva vreme în urmă de regină.

Julie Burley a fost cooptată în echipa lui Harry și Meghan încă de pe vremea când lucra pentru William și Kate. Acum e puțin probabil că se va mai putea întoarce la vechiul job.

Echipa ducilor de Sussex, una destul de mică, de 15 persoane, a fost luată cu totul pe nepregătite de decizia celor doi, spun sursele.

Harry va fi din ce în ce mai dependent de Meghan

Ceea ce se întâmplă acum e văzut de experți ca o schimbare a raportului de putere în cuplul Harry – Meghan. În puțin peste o lună, Harry a pierdut extrem de mult. A stricat relațiile cu familia sa, cu prietenii, a lăsat în urmă întreaga sa viață. A renunțat și la uniforma militară, de dragul lui Meghan, cea care i-a dăruit un copil.

Aflat acum într-un loc străin, unde nu cunoaște pe nimeni, Harry va deveni și mai dependent de Meghan, spun experții. Asta, în timp ce ea se simte ca peștele în apă în Canada. Iar ultimul lor gest, de a concedia angajații și a închde biroul de la Palatul Buckingham, este ca o ușă trântită cu zgomot și pentru totdeauna.

Vezi și Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc într-un adevărat palat în Canada. Cum arată noua lor casă

Citește și: