Nici un alt membru al familiei regale nu a mai ocupat această poziție în clasament. Ei au reușit astfel, să-i pună în umbră, pe Kate Middleton și prințul William, deși aceștia vor deveni într-o zi regina și regele Marii britanii.

 

Jurnaliștii de la Time au explicat că au luat această decizie pentru că ducii de Sussex se bucură de o notorietate extraordinară pe rețelele de socializare de când s-au despărțit de ducii de Cmabridge și au plecat de la palatul Kensington la castelul Windsor. Odată cu mutarea lor, Meghan și Harry și-au făcut propria pagină oficială pe Instagram, separată de cea a lui Kate și William. EI și-au deschis pagina în luna aprilie, și au reușit să înregistreze un nou record mondial. În mai puțin de șase ore, ei aveau peste un milion de followeri,  iar în prezent numără nu mai puțin de 9.1  milioane de fani.

Donald Trump și Ariana Grande, printre cei mai influenți

Cu această platformă, ducii de Sussex s-au conectat direct cu fanii lor precum și pentru a-și susține cauzele preferate. Astfel, Harry și Meghan au devenit două dintre cele mai faimoase chipuri de pe planetă, ocupând primul loc în lista 25 cei mai influenți oameni de pe internet. Mai mult, Harry a devenit și cel mai iubit membru al familiei regale.

 

Pe listă se mai regăsesc președintele american Donald Trump, cântăreața Ariana Grande, Lil Nas X, Cardi B, Jameela Jamil și Jada Pinkett Smith.

Citește și: