Cuplul nu a făcut un secret din faptul că își dorește copii, și asta cât mai repede. ”Să sperăm că vom avea o familie în curând”, spunea Harry, în vârstă de 33 de ani, imediat după logodnă.

Iar Meghan, în vârstă de 36 de ani, i-a spus fostei sale agente, care îi este și prietenă bună, Gina Nelthorpe-Cowne: ”Mi-ar plăcea la nebunie să am copii. Abia aștept să devin mamă”.

Cel puțin doi copii

De fapt, așa după cum declară o sursă din anturajul celor doi, ”Meghan și Harry deja încearcă să aibă un copil. Le-ar plăcea să aibă cel puțin doi”.

Cât despre cum va fi americanca în postura de mamă, nu există niciun dubiu că Meghan va fi ”o mamă iubitoare, formidabilă”, a declarat fosta ei profesoară Wanda Rizzo, care a cunoscut-o bine pe Meghan.

Vor fi apropiați de bunică

Potrivit sursei, un rol important în viața copiilor lui Meghan îl va avea mama ei, Doria. Iar cea mai bună dovadă e faptul că Meghan deja caută o casă pentru mama ei la Londra. Practic, Meghan procedează la fel ca ducesa de Cambridge, Kate, care a lăsat-o pe mama ei să joace un rol foarte important în viața celor trei copii pe care îi are cu prințul William.

”La fel ca Kate și prințul William, Meghan și Harry nu plănuiesc să-și trimită la școli cu internat, departe, copiii. Meghan e decisă să ofere copiilor ei o copilărie cât se poate de normală”, a mai spus sursa. Și ea și soțul ei vor să-și asume creșterea copiilor full-time, fără prea multe ajutoare.

”Harry deja are destulă experiență cu copiii, el schimbându-i des pamperșii lui Louis”, a mai spus sursa.

Și chiar dacă copiii vor crește ca membri ai familiei regale, vor ști totul despre originile lor africane, a mai spus sursa.

Vezi și Cadoul de nuntă al prințului Harry pentru Meghan Markle, după ce americanca a spus că vrea să facă vin. Orice femeie și-ar dori să primească așa ceva!

Citește și: