După interviul controversat acordat lui Oprah Winfrey, în care ducii de Sussex au făcut acuzații grave la adresa familiei regale britanice, prințul Harry a încercat să se împace cu fratele, tatăl și bunica lui, pe care i-a rănit profund, lăsând de înțeles că regretă dezvăluirile făcute. Însă, când în sfârșit, lucrurile păreau că se liniștesc între ei, Meghan și Harry au iscat din nou tensiuni.

Ei au refuzat invitația familiei regale și au anunțat că nu vor participa la următorul eveniment de comemorare a prințesei Diana. Decizia lor neașteptată a supărat-o foarte tare pe regină, potrivit jurnaliștilor britanici. Mai mult, Penny Junor, jurnalistă și scriitoare apropiată familiei regale britanice, susține că Meghan Markle și prințul Harry nu-și doresc să facă pace cu rudele lor, potrivit Daily Express.

”Prințul Harry și Meghan Markle nu sunt interesați să facă lucrurile să funcționeze cu familia regală britanică”, a declarat Penny Junor.

Global Citizen Live, New York, USA – 25 Sep 2021SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Evenimentul va avea loc săptămâna viitoare, fiind al doilea în memoria prințesei Diana, după dezvăluirea unei statui a prințesei de Wales, care a avut loc în luna iulie și la care Harry a participat singur, fără Meghan Markle, care abia o născuse pe micuța Lilibet. Noul eveniment urmează să fie unul grandios, la care vor participa peste 100 de invitați, printre care și Elton John.

Restricțiile de călătorie pentru cetățenii vaccinați din SUA în Marea Britanie au fost ridicate, ceea ce însemna că Meghan și Harry puteau să vină la Londra fără să fie nevoiți să stea în carantină, așa că nimeni nu se aștepta ca cei doi să lipsească.

Cu toate acestea, purtătorul de cuvând al ducilor de Sussex a confirmat faptul că Meghan și Harry nu vor participa la evenimentul de pe 19 octombrie, organizat la palatul Kensington. Refuzul roșcovanului va afecta din nou relația dintre el și fratele lui, William, după cums usțin jurnaliștii britanici.

”Este jenant că nu vin. Cu cât stau mai mult acolo, cu atât va fi mai dificil să revină și să se apropie de rudele lor. Trebuie să muncească mult, este rușinos că nu se întorc. Arată clar că nu sunt interesați să facă lucrurile să funcționeze.”, a declarat Penny Junor.

Foto: profimedia

Citește și:

Madonna acuzată de fani că face abuz de filtre și editare pozelor. Cum arată vedeta în realitate

 S-au căsătorit. Primele imagini de la eveniment