Vila de lux are şase dormitoare, cinci băi, piscină, o bucătărie mare albă,  terasă şi sală de cinema. Însă, ceea ce i-a plăcut cel mai tare lui Meghan e faptul că pe proprietate se află şi o casă de oaspeţi, care va fi perfectă pentru a locui în ea mama ei, Doria Ragland( 63 de ani), care îi va ajuta pe ducii de Sussex cu creșterea micuțului Archie.

Printul Harry si Meghan Markle vor sa se mute intr o casa de 13 milioane de dolariSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

 

„După ce carantina și izolarea vor fi ridicate, Harry și Meghan vor să se mute, iar Doria  este inclusă în planul lor. Cu toate acestea, ea este extrem de independentă și nu vrea să stea în spațiul lor. Doria va avea casă, o anexă a vilei”, a declart o sursă pentru The Sun.

Luxoasa vilă are vedere la ocean și o grădină frumoasă. Până la ridicarea  restricților, Meghan și Harry locuiesc în casă din LA, aflată în apropiere de cea a lui Elton John, cu care sunt  buni prieteni.

De când s-au mutat în Los Angeles, ducii de Sussex au fost în atenția presei, ei fiind surprinși în timp ce împărețeau  mâncare rezidenţilor bolnavi cronici din zona West Hollywood din Los Angeles.

FOTO: Profimedia

Citește și: