Îndată cei Harry și Meghan se vor muta de la Palatul Kensington în Frogmore Cottage (care în prezent încă e renovată), ei își vor putea alege, drept cadou de casa noua, obiecte de artă din colecția privată a reginei. Cei doi au primit deja invitația monarhului în vârstă de 92 de ani.

Elisabeta a II-a are cea mai mare colecție privată de obiecte de artă din lume. Deși nu constă doar în picturi, de menționat e faptul că în colecția de circa un milion de tablouri se află și unele semnate de Andy Warhol, Leonardo da Vinci sau Rembrandt. Un astfel de cadou cu siguranță nimeni în lume nu l-ar fi putut oferi celor doi.

Regina obișnuiște să facă astfel de cadouri tinerilor căsătoriți din familie. La fel a procedat și când prințul William s-a căsătorit cu Kate Middleton. Aceștia au ales atunci mai multe orbiecte de artă, atât pentru apartamentul lor din Palatul Kensington, cât și pentru casele din Anmer Hall.

Camera copilului, decorată în culori neutre, pentru a fi potrivită atât pentru un băiețel, cât și pentru o fetiță

Meghan și Harry au cheltuit 5,4 milioane de dolari pentru renovarea casei în care se vor muta în martie, înainte de venirea pe lume a copilului (care va avea loc la sfârșitul lui aprilie sau începutul lui mai).

A fost angajat și un designer de interior, iar camera copilului a fost decorată în culori neutre, pentru că mirii încă nu cunosc sexul bebelușului. Pereții au fost vopsiți cu vopsea vegană, cu aromă de eucalipt și rozmarin.

Vezi și Acesta este singurul lucru pe care Kate Middleton nu-l știe despre regină. Mărturisirea făcută de ducesă

Citește și: