Cu câteva zile înainte ca celebrul interviu cu Oprah Winfrey să fie difuzat, Meghan Markle și prințul Harry au trecut prin momente grele. După ce în presa din Marea Britanie au apărut acuzații dure la adresa ei și a lui Harry, ducesa a clacat și a plâns chiar și noaptea. Nu mai putea să doarmă noaptea.

După ce s-a aflat de interviu, relația ducilor de Susex cu familia regală a fost distrusă iremediabil, iar toată lumea a început să pună la îndoială caracterul lui Meghan. Ea a fost acuzată chiar și de intimidare și de bullying de către unul dintre consilierii ei de pe vremea când trăia la Palatul Kensington. „Ducesa este întristată de cel mai recent atac asupra caracterului său, mai ales că este o persoană care s-a confruntat cu astfel de intimidări și este profund angajată să-i sprijine pe cei care au suferit durere și traume”, se arăta într-un comunicat obținut de cei de la publicația People.

În noul său documentar, „The Me You Can’t See”, pe care Harry îl are împreună cu Winfrey pe Apple TV, ducele de Sussex a vorbit despre modul în care interviul lor cu Winfrey „a fost despre a fi reali, autentici și, pentru a împărtăși o experiență pe care o știm că este relevantă pentru mulți oameni din întreaga lume, în ciuda poziției noastre privilegiate”. Acesta a dezvăluit și momentele care au pus-o la grea încercare pe soția sa.

Prințul Harry nu a vrut să mai piardă o altă femeie din viața lui

„Am fost trezit în mijlocul nopții de plânsul ei în pernă. Nu voia să mă trezească pentru că și așa duc cu mine prea multe. Asta este sfâșietor. Am ținut-o în brațe, am stat de vorbă, a plâns, și a plâns, și a plâns”, a mărturisit prințul.

Ducele de Sussex a povestit că fosta actrița i-a mărturisit, în drum spre un eveniment important din ianuarie 2019, pe când era însărcinată în șase luni cu primul copil al cuplului, Archie, cât de rău se simțea psihic și că era gata să-și ia viața. Acel moment i-a adus lui Harry aminte de drama prin care a trecut când avea doar 13 ani și a fost nevoit să treacă prin tragedia morții mamei lui, precizând că nu vrea să mai piardă încă o femeie din viața lui. Mai mult, el spune că acesta a fost și motivul pentru care a decis să părăsească familia regală.

Citește și:

Câți bani a primit Irinel Columbeanu de la Antena 1, pentru participarea la Asia Express

Doliu în lumea filmului! Îndrăgitul actor din „School of Rock” a murit la doar 32 de ani