Prințul Harry (37 de ani) și soția sa, Meghan Markle (40d e ani), au revenit împreună în Marea Britanie pentru prima dată după mutarea în SUA. Aceștia au venit special să o viziteze pe regina Elisabeta a II-a, ceea ce a iscat mari îngrijorări printre fanii familiei regale.

Meghan Markle face acuzații grave la adresa familiei regaleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Informația a fost confirmată de un purtător de cuvânt al cuplului, pentru BBC. În drumul lor spre Haga, în Olanda, unde vor inaugura Jocurile Invictus pentru veterani, ducii de Sussex au făcut o oprire în Marea Britanie, unde au mers direct la palatul Windsor.

Prințul Harry şi Meghan Markle au revenit împreună în Marea Britanie

La scurt timp după ce s-a anunțat că regina va lipsi de la slujba de Paște, ducii de Sussex au venit de urgență în Marea Britanie ca să o vizite r pe regină, care urmează să sărbătorească 96 de ani în câteva zile, la Castelul Windsor din care aceasta şi-a făcut reşedinţa principală şi care se află la aproximativ 40 de kilometri de Londra. Gestul lor a iscat multă îngrijorare în Regat, oamenii fiind convinși că după anunțul palatului, vizita acestora nu poate fi decât dovada că starea Elisabetei a II-a este din ce în ce mai gravă și membrii familiei regale se așteaptă la ce e mai rău.

Harry, 37 de ani, şi Meghan, 40 de ani, nu au mai venit împreună în Marea Britanie de la retragerea lor zgomotoasă din familia regală în urmă cu doi ani şi jumătate. În prezent, ei locuiesc în California.

Absent la sfârşitul lunii martie la ceremonia în omagiul bunicului său, prinţul Philip, care a murit în urmă cu un an la 99 de ani, Harry a fost acuzat în tabloidul The Sun că a ignorat evenimentul şi pe regină, notează AFP, citată de Agerpres. Când a fost anunţată absenţa cuplului de la ceremonie, un purtător de cuvânt a subliniat că ei speră să o viziteze în curând pe suverana ai cărei 70 de ani de domnie vor fi sărbătoriţi la începutul lunii iunie în mai multe zile de festivităţi.

Foto: Profimedia

CItește și:

Cele mai recente imagini cu Meghan Markle şi prinţul Harry s-au viralizat pe internet. Cum a fost surprinsă ducesa de Sussex?

Meghan Markle și prințul Harry vor să-și vândă vila din Montecito după doar 18 luni

Reușită uriașă pentru Meghan Markle! Nimeni nu se aștepta la un așa anunț. Cum i-a dat peste nas lui Kate Middleton