Numai că nepotul său și soția lui au refuzat invitația, motivând că Archie e prea mic pentru a putea călători în Scoția. Asta, deși, vârsta lui Archie nu i-a oprit pe cei doi, în august, să accepte invitația lui Elton John în Franța. În plus, tot recent, familia, în formulă de trei, a mers și o săptămână la Ibiza.

Ce s-a aflat în spatele acestui refuz nimeni nu știe, dar e clar că reginei nu i-a picat deloc bine o astfel de atitudine, a declarat o sursă pentru presa britanică.

”Dacă își doreau să fie departe de ochii lumii și protecție, atunci nu există o destinație de vacanță mai potrivită decât casa din Scoția a reginei”, a mai spus sursa.

În plus, regina le făcuse o onoare imensă, iar pentru Meghan ar fi fost prima vizită la Balmoral. Anul trecut nu a putut fi prezentă, pentru că sarcina sa era avansată.

Ei nu au îndrăznit să o sfideze pe regină

Și prințul William cu Kate Middleton și copiii au primit o astfel de invitație și au onorat-o, împreună cu cei trei copii ai lor.

Pe domeniul de la Balmoral au fost văzuți în această vară și prințul consort Philip, dar și prințesa Anne, prințul Andrew, Edward și Sophie, precum și prințesa Eugenie sau Sarah Ferguson, fostă noră a reginei.

Castelul Balmoral este folosit de familia regală britanică din 1852. Terenul care aparține familiei măsoară nu mai puțin de 50.000 de acri, incluzând chiar și o pădure. E un loc mai cu seamă pe placul copiilor, aici aflându-se o fermă cu animale, multe căprioare și ponei.

Vezi și Meghan Markle și prințul Harry, criticați din nou de un biograf regal: „Prinţesa Diana ar fi fost îngrozită de comportamentul lor”

Citește și: