Ducesa de Sussex a spus în interviul exploziv acordat lui Oprah Winfrey, la începutul lunii, că e ași prințul Harry au fost căsătoriți de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, în grădina din spatele palatului Kensington, cu doar trei zile înainte de nunta lor oficială ce a avut loc pe 19 mai.

Stephen Borton, fostul cleric șef, a declarat, de asemenea, pentru The Sun, că Meghan este „în mod evident confuză și prost informată”.

Citește și: Prințul William consideră declarațiile făcute de Harry a fi „foarte departe de adevăr”

Ce s-a întâmplat cu trei zile înainte de nunta lor?

„Nu s-au căsătorit cu trei zile înainte în fața Arhiepiscopului de Canterbury. Licența specială la întocmirea căreia am contribuit, le-a permis să se căsătorească la Capela St George din Windsor și ceea ce s-a întâmplat acolo la 19 mai 2018 și a fost văzută de milioane de oameni din întreaga lume. A fost nunta oficială recunoscută de Biserica Angliei și de lege. Ceea ce bănuiesc că au făcut a fost să schimbe niște jurăminte simple pe care probabil le-au scris singuri, așa cum e la modă, și și le- au spus că în fața Arhiepiscopului sau, și, mai probabil, a fost o simplă repetiție”, a spus acesta.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle au dezvăluit sexul bebelușului. Dezvăluiri dureroase despre decizia lor de a părăsi familia regală

Mai mult, o copie după certificatul de căsătorie al lui meghan și al lui Harry atestă faptul că cei doi s-au căsătorit pe 19 mai 2018, iar prințul Charles și mama ei, Doria Ragland, apar ca martori.

La scurt timp după declarațiile lui Meghan, seniorii regali au negat aceste informații.

Drept urmare, prințul Harry și Meghan au recunoscut că nu s-au căsătorit înainte de nuta oficială și că într-adevăr a fost doar un schimb de jurăminte.

„Ceremonia lor cu trei zile înainte de nunta lor nu a fost o căsătorie.. Ei au schimbat în privat jurăminte personale cu doar câteva zile înainte de nunta lor oficială/ legală de pe 19 mai.”, a spus purtătorul de cuvânt al ducilor de Sussex.

În interviu pentru Oprah, Meghan a zis: „Știi, cu trei zile înainte de nunta noastră, noi ne-am căsătorit. Nu a știut nimeni”. Ea a susținut că i-au cerut arhiepiscopului să-i căsătorească în privat la Nottingham Cottage, reședința lor de la palatul Kenssington.

Citește și: Prima reacție după interviul dat de ducii de Sussex la Oprah. Cine i-a cerut scuze public lui Meghan?

Meghan a spus că Archie nu a primit titlul de prinț din cauza culorii pielii lui

Nu e prima dată când Meghan a fost prinsă cu minciuna. În interviul oferit lui Oprah, ea a șocat audiența când a acuzat pe față familia regală de rasism, precizând că fiul ei nu a primit titlul de prin din cauza culorii pielii lui.

Ducesa de Sussex și prințul Harry au mărturisit că în familia regală au existat îngrijorări cu privire la cât de negru va fi copilul lor, iar Meghan a lăsat de înțeles că acesta a fost și motivul pentru care micuțul Archie nu a primit titlul de prinț, așa cum au primit și copiii prințului William cu Kate Middleton.

„Ei nu au vrut ca el să fie prinţ.(…) Ne-au zis că nu îi vor oferi protecție și nu îi vor da titlu. Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii lui atunci când se va naşte”, a declarat ducesa în interviul de la CBS.

Cu toate acestea, potrivit unui decret regal ce datează de mai bine de un secol susține că doare membri regali din linia directă a succesiunii pot dobândi titlu de prinți sau Alteță regală, ceea ce îl exclude automat pe Archie.

Citește și:

Florin Ristei este îndrăgostit lulea de Naomi. Ce declarație de iubire i-a făcut de ziua ei

Bianca Sârbu, diagnosticată din nou cu cancer. A fost operată chiar de ziua ei de naștere: „Mă gândeam că nu mă mai trezesc”