Se poate spune ca Meghan Markle si printul Harry au rupt din nou traditia, ei publicand o felicitare de Craciun cu totul atipica. Departe de a poza sobru, asa cum fac de obicei printul William, Kate si copiii lor, Harry si sotia sa au optat pentru o cu totul altfel de abordare, una extrem de amuzanta.

Concret, in felicitarea postata de ei pe retelele de socializare, cei doi sunt in fundal, cu gurile pana la urechi, in timp ce in prim plan se afla micul Archie, un copilas care se face pe zi ce trece mai frumos.

Are capul gol, ochii mari, priveste fix spre obiectiv si seamana perfect cu tatal sau in copilarie. E o minune de copil, iar admiratorii cuplului regal sunt, pe buna dreptate, in extaz.

Va uram un Craciun fericit si un an nou cu bucurie! Din partea familiei noastre catre a voastra!”, se arata in mesajul ducilor de Sussex.

E prima felicitare a familiei in aceasta formula, una extrem de asteptata.

Dupa doua Craciunuri petrecute pe domeniul familiei regale din Sandringham, Meghan si Harry au decis sa rupa traditia si sa plece de Craciun peste ocean, pentru a petrece Sarbatorile impreuna cu mama ducesei. Cei doi au luat in aceasta perioada o pauza de la indatoririle publice. 

Cei doi se afla in prezent in Canada, acolo unde Meghan a locuit timp de sapte ani, cand filma pentru serialul “Suits”.

Vezi si Regina Elisabeta a pregatit budinca de Craciun, alaturi de micul George. Accesoriul la care regina nu renunta nici in bucatarie

Citeste si: