Darul le-a fost oferit celor doi chiar de doi copii numiți Meghan și Harry, se arată într-un mesaj postat pe Twitter de Kensington Palace.

Prințul și logodnica sa s-au arătat entuziasmați de cadoul primit, unul plin de semnificații. O astfel de lingură din lemn, bogat decorată, este oferită în mod normal de un bărbat femeii pe care o iubește. În trecut, era sculptată chiar de el, dintr-o singură bucată de lemn.

Niciunul dintre ornamentele de pe lingura din stejar sau pin nu este întâmplător. În Țara Galilor, cele mai întâlnite ornamente sunt potcoava, pentru noroc, crucea, pentru credință, clopotele, pentru căsătorie, inimile, pentru iubire, roata, care înseamnă angajamentul de a munci din greu pentru întreținerea familiei, lacătul, pentru siguranță și securitate. Mai pot fi întâlnite niște bile, care denotă numărul copiilor doriți, sau flori și frunze, care simbolizează dorința de a crește împreună.

O astfel de lingură se așază pe perete și este considerată un fel de amuletă sau talisman al familiei.

Meghan, răpitoare privită de aproape și foarte modestă

Când a primit cadoul, viitoarea ducesă, în vârstă de 36 de ani, s-a simțitv datoare să spună celor prezenți că se consideră ”extrem de norocoasă” să fie cu prințul Harry.

Una dintre persoanele aflate în public, cu care Meghan a vorbit, a declarat că logodnica prințului Harry este ”răpitoare” privită de aproape, mai frumoasă decât în poze. Mai mult, aceasta a declarat pentru People că mai multe persoane i-au cerut iubitei prințului Harry să le arate inelul de logodnă. Zâmbind, Meghan s-a conformat, fără a da vreun moment dovadă de aroganță sau superioritate.

Prințul Harry urmează să se căsătorească cu Meghan Markle, actriță divorțată, în 19 mai.

Foto: Twitter

Vezi și Primele tensiuni legate de nunta prințului Harry cu Meghan Markle! În centrul disputei, un fost majordom

Citește și: