Starul din filmul „Suits” va intra, în curând, în familia regală. Bruneta a întâlnit-o deja pe regină, la o cină în familie, și se pare că Harry i-a cerut deja permisiunea să se însoare cu Meghan. Mai mult, se pare că frumoasa actriță încearcă să se apropie de viitoarea ei cumnată, Kate MIddleton. Ea i-a trimis un cadou, o brățară de aur ce are un trandafir cu un diamant, în valoare de 2.000 de dolari, alături de un bilețel în care o întreabă dacă vrea să fie domnișoara ei de onoare la nunta cu prințul Harry.

Prințul Harry și iubita lui, Meghan MarkleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Prințul Charles a făcut anunțul. Care este primul lucru pe care-l va face în calitate de rege

Meghan i-a trimis lu Kate Middleton un cadou

Deși la început Kate nu părea încântată de alegerea lui Harry se pare că până la urmă a acceptat-o pe Meghan. Și asta,  pentru că vede că roșcovanul familiei regale este fericit alături de brunetă. Kate și Harry sunt foarte apropiați. De când ducesa de Cambridge s-a măritat cu fratele lui, prințul William, Harry merge periodic în casa lor pentru a vorbi cu ei sau pentru a mânca împreună. „Am ajuns să o cunosc foarte bine pe Catherine. Este foarte, foarte plăcut să ai o soră mai mare”, a declarat Harry, într-un interviu mai vechi, despre relația lui cu ducesa.

Markle a dezvăluit la începutul acestei luni că viața ei s-a schimbat la 360 de grade de când s-a aflat că are o relație cu prințul Harry. Ea a recunoscut că cei doi s-au cunoscut prima dată la Londra, prin niște prieteni comuni, și s-au întâlnit în secret mai multe luni.  Cei doi își vor face prima apariție publică oficială luna aceasta la Jocurile Invitcus.  Al cincilea în ordinea succesiunii la tron, Harry va ține câte un discurs atât la deschiderea jocurilor, cât și la închiderea acestora.

Citește și: