Conștienți de această situație, prințul William și Kate Middleton s-au grăbit să-l felicite pe prințul Charles, care împlinește mâine, 15 noiembrie, 71 de ani, încă de azi, postând pe un cont de socializare o fotografie cu prințul Louis și bunicul său, prințul de Wales. Au procedat astfel, cel mai probabil, pentru a mai câștiga ceva la capitolul imagine.

 

View this post on Instagram

 

? Wishing a very happy Birthday to The Prince of Wales! ? @chrisjacksongetty / PA

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

La nici jumătate de oră de la postare, și prințul Harry și Meghan Markle au postat pe un cont de social media o fotografie în care poate fi văzut micul Archie și bunicul său, prințul Charles. Cei doi îi urează prințului Charles ”La mulți ani”.

 

View this post on Instagram

 

Happy birthday to His Royal Highness The Prince of Wales – Sir, Pa, Grandpa! ? Photo credit: Chris Allerton © SussexRoyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Însă, spre deosebire de mesajul sec al prințului William și al soției sale, ”Îi urăm o zi de naștere fericită prințului Țării Galilor!”, cel trimis de Harry și Meghan oglindește afecțiunea. ”La mulți ani Alteței sale prințului de Wales, sir, tată și bunic”. În plus, la sfârșitul mesajului sunt folosite prescurtări ce sugerează familiaritatea și afecțiunea, dragostea, față de prințul Charles, ba chiar și un emoticon cu un tort.

Prin urmare, chiar dacă au postat mesajul după William și Kate, Harry și Meghan sunt adevărații câștigători din această subtilă confruntare.

Archie a împlinit luna trecută 6 luni, iar fotografia aleasă de Harry și Meghan este chiar de la botezul său, din iulie, care a avut loc într-o capelă privată a Castelului Windsor. Archie este al șaptelea în ordinea succesiunii tronului.

Vezi și Kate Middleton și prințul William, omagiu special pentru prințul Charles, de ziua lui

Citește și: