Ducii de Sussex au vizitat un orfelinat în Africa, când au fost în luna lor de miere secretă, în Botswana,  și s-au îndrăgostit acolo de o fetiță. Ei au început să facă demersurile necesare pentru a o adopta pe micuță.

Însă, se pare că decizia lor a înfuriat-o pe regină, pentru că acest lucru s-ar întâmpla pentru prima dată în familia regală britanică.

„Acest lucru ar fi o noutate pentru familia regală. Harry și Meghan se vor lovi de multe refuzuri din partea gărzii vechi de la palat”, a declarat un angajat al familiei regale.

„Dar ei sunt încăpățânați și vor face tot ce le stă în putință pentru a obține ce își doresc”, a mai spus acesta.

Prințul Harry vrea să-i îndeplinească dorința regretatei prințese Diana

Prințul Harry, în vârstă de 33 de ani, nu a făcut un secret din faptul că își dorește să devină tată cât mai repede, iar Meghan vrea să-i îndeplinească visul.

„Ei pur și simplu au decis că nu mai vor să aștepte să devină părinți. Meghan nu va mai întineri și își doresc o familie la fel de numeroase ca a lui William și a lui Kate”, a mai spus sursa pentru revista Globe.

Un alt insider de la palatul regal a dezvăluit că ideea de a adopta un copil din Africa e a lui Meghan. Ea simte că astfel îi va face o bucurie mamei ei, Doria, iar Harry este de acord cu ea, mai ales că și pe el îl leagă multe lucruri de Africa.

Fetița are șase luni și se va numi Diana

Mezinul familiei regale  a petrecut multe ore cu copii abandonați, în călătoriile lui din Africa, iar regretata lui mamă, prințesa Diana, și-a dorit și ea  să facă acest lucru înainte să moară. „Ea (n.r. Lady Di) spunea adesea că vrea să le ofere o casă orfanilor din Africa. I se rupea inima de câte ori vedea atâția copii fără părinți. Din păcate, nu a mai avut ocazia”, a mai spus un apropiat al prințesei de Wales.

Potrivit revistei menționate, Harry și Meghan cred că prin gestul lor vor reuși astfel să-i îndeplinească dorința Dianei și se gândesc chiar să-și numească fetița după ea.

Ducii de Sussex au petrecut foarte mult timp în Botswana, la începutul relației lor, iar acolo au vizitat mai multe orfelinate.

„Mi-au spus că ei au vizitat două orfelinate și s-au îndrăgostit de o fetiță frumoasă cu un zâmbet imens. Micuța are în jur de șase luni. Ei știu că  trebuie să respecte reguli stricte pentru adopție, dar speră că o vor putea aduce la palatul Kensington în câteva săptămâni”, a mai spus sursa.