În primul lor interviu de când și-au anunțat logodna, cuplul a fost întrebat dacă are de gând să înceapă cât mai curând să-și facă o familie, pentru ca micul prinț George și Charlotte să aibă cu cine să se joace. Însă, în ciuda faptului că s-a zvonit că Meghan ar fi deja însărcinată, cei doi au negat aceste informații și au mărturisesc că nu se grăbesc deloc să devină părinți, chiar dacă actirța are deja 35 de ani.

Cuvintele dureroase pe care prinţul Harry i le-a spus lui Meghan Markle înainte ca ea să accepte cererea în căsătorie. Roșcovanul a riscat tot  SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Citește și: E unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de la noi, dar e schimbat total. Tu îl recunoști?

Prințul Harry consideră că Meghan se potrivește perfect în familia regală

„Nu, nu în prezent. Desigur, fiecare lucru la timpul lui. Ne vom întemeia o familie în viitor”, a răspuns fără să stea pe gânduri Harry. Însă, răspunsul lui Harry a uimit pe toată lumea, întrucât se știe că el iubește foarte mult copii și a fost surprins de multe ori jucându-se chiar și cu nepoții lui, după care este topit.

 

Roșcovanul este de părere că soția lui se potrivește de minune în familia regală, mai ales că este obișnuită cu acțiunile caritabile și este obișnuită să apară în fața publicului, având în vedere că este o actriță foarte apreciată.

 

„Faptul că m-am îndrăgostit atât de repede de ea a fost o confirmare pentru mine că totul este perfect. Femeia asta frumoasă a intrat în viața mea, eu am intrat în viața ei, iar eu știu că, faptul că este incredibil de bună în ceea ce face este o uriașă eliberare pentru mine pentru că este capabilă să se descurce și cu ceea ce va urma. Suntem o echipă fantastică, știm asta și încercăm să avem un impact pozitiv asupra lucrurilor de care ne pasă, ” a spus Harry.

Luni dimineață Palatul Buchingham a anunțat oficial că mezinul familiei regale șis tarul din serialul american de succes „Suits” s-au logodit și urmează să se căsătorească în primăvara anului următor.

Citește și: