Potrivit  sursei citate, Meghan a părut foarte deranjată când a aflat de la angajaţi că Harry nu e acasă, în timp ce îl cauta într-o seară.

Se pare că fosta actriță americană a început să-și cam neglijeze soțul de când s-au mutat în Los Angeles, fiind implicată în numeroase activități și videocall-uri pentru a le demonstra tuturor că viața lor e mai bună acolo decât în Marea Britanie. Drept urmare, Harry se mulțumește cu compania noii sale prietene.

“Nu este vorba despre faptul că Harry încearcă să ascundă această prietenie fără beneficii, însă Meghan a devenit obsedată să demonstreze că viaţa lor e mai bună acolo şi nu mai e atentă la tot ce se întâmplă în jurul ei”, a declarat un prieten.

Jurnaliștii de la New Idea scriu că  Harry și-a făcut o  obișnuință din a merge  în vizită la celebra cântăreață, unde cei doi preferă să consume câte un pahar, seara, la barul ei din luxoasa vilă californiană.

Toată lumea care îl cunoaşte pe Harry comentează că nu este în elementul lui acolo şi că face tot posibilul să se adaptaze.

„Faptul că petrece timp cu Adele îl ajută să găsească puțină normalitată. Ea are simțul umorului și adoră să stea la un pahar, așa cum era și Harry înainte să o cunoască pe Megan. Adele este ca o gură de aer proaspăt în viața lui și o portiță de salvare din viața lui în L.A, unde nu prea ăi place”, a mai spus sursa.