Este vorba despre Cressida Bonas și Chelsy Davy, cele două femei cu care a avut relații de durată, dar și de cântăreața Ellie Goulding, cu care se zvonește de asemeni că a avut o aventură, dacă nu chiar o relație.

Cressida BonasSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Dacă în ceea ce le privește pe Chelsy Davy, de 32 de ani, și pe Cressida Bonas, de 29 de ani, lucrurile sunt clare, relațiile fiind ”oficiale” la vremea lor, cele două luând parte inclusiv la evenimente oficiale, în ceea ce o privește pe artistă se știu mai puține amănunte.

Se știe însă că Harry și Ellie, care a cântat la nunta prințului William cu Kate Middleton, în 2011, și-au trimis mesaje timp de doi ani, iar cel puțin o dată au fost văzuți sărutându-se.

Spice Girls vor cânta la nunta prințului

La nuntă vor fi prezenți, încă nu se știe în ce calitate, și Elton John sau Ed Sheeran. Despre amândoi tabloidele au scris că vor cânta la nunta prințului. Vor cânta sigur însă Spice Girls, Mel B, una dintre membrele trupei, fiind cea care a confirmat acest lucru. Imediat după ce a confirmat că ea și colegele sale vor cânta, Mel B a adăugat: ”Nu știu dacă trebuia să spun asta. (…) Oare de ce sunt asa de sinceră?”. A plecat imediat de lângă ziariști, semn că pur și simplu i-a scăpat porumbelul.

Degeaba a încercat o colegă de trupă, Mel C, să îndrepte lururile, apoi, afirmând că Mel B a glumit. E mai mult ca sigur că fetele vor urca pe scenă, mai ales că s-au reunit recent, pentru mai multe proiecte.

Foto: NorthFoto

Vezi și Înainte de nuntă, Harry și Meghan pleacă în vacanță, într-un loc foarte îndrăgit de turiștii români

Citește și: