Scriitoarea Katie Nicholl face dezvăluiri uluitoare într-o carte despre viața mezinului familiei regale, intitulată „Harry: Life, Loss, and Love”, ce a fost lansată astăzi, pe 20 martie. Aceasta susține că printul Harry a avut întotdeauna o slăbiciune pentru actrițe celebre.

Petrecărețul roșcovan a întâlnit-o la o petrecere în clubul Mahiki din Londra, pe frumoasa Scarlett Johansson, de care s-a îndrăgostit imediat. Acesta era topit după actrița din „Avengers”, dar nu a  avut curaj să o invite în oraș. Însă, acesta a flirtat și cu o altă blondă celebră, frumoasa Cameron Diaz. Cei doi s-au întâlnit din întâmplare la o sală de fitness. „Au fost surprinși amândoi că s-au întâlnit și Cameron era entuziasmată că îl vede”, spune Nicholl.

Cameron Diaz era fascinată de prințul Harry

Cameron îl plăcea foarte tare pe Harry și chiar i-a cerut numărul de telefon ca să îl sune să stabilească o întâlnire. Însă, prințul a crezut că glumește și că frumoasa actriță de la Hollywood nu ar ieși vreodată cu el. „Dar Harry a râs, crezând că Diaz glumește. Însă, ea nu glumea, chiar își dorea să iasă cu Harry și să cunoască mai bine, însă acest lucru nu s-a întâmplat”, scrie Katie.

Prințul Harry se pare însă că a învățat ceva din acesta experiență, iar când a cunoscut-o pe Meghan Markle nu a mai făcut această greșeală și și-a făcut curaj și a invitat-o în oraș, vrând să fie convins că „nu-i va scăpa şi ea printre degete”. Între cei doi s-a înfiripat rapid o frumoasă poveste de iubire, iar ea l-a convins pe rășcovan să renunțe la burlăcie. Cei doi se vor căsători pe 19 mai, într-o ceremonie grandioasă, la castelul Windsor.

Citește și: