Roșcovanul familiei regale a confirmat că s-a logodit cu starul din filmul „Suits”, după un an de relație, iar ea a acceptat fericită.  Nunta urmează să aibă loc chiar în primăvară. Potrivit comunicatului Harry și Meghan s-au logodit la începutul acestei luni. Regina și părinții actriței și-au dat acordul în ceea ce privește relația lor. Cuplul va locui în Nottingham COttage la palatul Kessington.

Vor locui la palatul Kessington

„Alteța Sa Regală prințul de Wales este încântat să anunțe logodna dintre prințul Harry și Meghan Markle. NUnta va avea loc în primavara anului 2018. Mai multe detalii despre nuntă vor fi anunțate în cursul zilei de azi. Alteța Sa Regală și Meghan MArhkle s-au logodit la Londra la începutula cestei luni. Prințul Harry a informat-o pe regină și pe membrii apropiați ai familiei lui. Prințul Harry a cerut și a primit binecuvântarea părinților lui Markle. Cuplul va locui în Nottingham Cottage la palatul Kensington”, se arată în comunicat. .

Prince Harry și  Meghan Markle vor oferi un interviu diseară, iar mai târziu îșiv or face apariția la palatul Kensington pentru o ședință foto.

În septembrei 2017, Markle a vorbit pentru prima dată despre relația ei cu prințul în revista Vanity Fair, unde a recunoscut că este cu adevărat fericită și îndrăgostită profund de Harry.

 

Citește și: