După ce Meghan Markle și-a pus soțul într-o lumină proastă, pentru că a vorbit în timpul aparițiilor publice în limba franceză, fapt pentru care Harry a fost nevoit să-și ceară scuze public că nu cunoaște această limbă, acum a venit rândul roșcovanului să-și „atace” soția. El a făcut în public, o glumă, care nu a fost pe placul tuturor, cel puțin, cu siguranță, nu pe placul lui Meghan.

În a doua zi a vizitei lor în Asni, în timp ce Meghan era felicitată pentru sarcina sa de către o profesoară de la Moroccan NGO Education For All, Harry s-a întors, părând șocant a întrebat: ”Este însărcinată? Este copilul meu?”.

Cu toate acestea, Meghan a încercat să-și ascundă nemulțumirea. Ea a râs, și-a pus mâna pe burtică și i-a spus lui Harry:  „Surpriză”.

Meghan Markle a fost criticată pentru petrecerea costisitoare de la New York

Ducele și Ducesa de Sussex s-au bucurat de o vizită de câteva zile în Maroc, unde au vizitat mai multe centre care încurajează educația în rândul fetelor și adolescentelor.

Călătoria în Maroc vine la doar câteva zile după ce Meghan a fost aspru cirticată de britanici. Și asta, pentru că a încălcat protocolul regal și a mers la New York, unde a organizat  o petrecere costisitoare pentru a sărbători alături de prietenele ei venirea pe lume a copilului ei și ai lui Harry.

Pe contul de Twitter al Palatului Kensington mai mulți internauți au scris că Meghan cu gestul ei le-a ”tras o palmă tuturor celor aflați în nevoie”. Meghan a zburat cu un avion privat la New York, unde a petrecut cinci zile alături de cele mai bune prietene ale ei, printre care și Serena William și Amal Clooney. Moftul ducesei a costat aproximativ 380.000 de euro, potrivit Daily Mirror, pentru că Meghan și-a surprins invitatele și le-a oferit cadouri în valoare de 500 de euro.

Biografa prințului Harry a precizat că că această escapadă a lui Meghan este într-adevăr o etalare a luxului într-o perioadă foarte dificilă pentru Marea Britanie, ceea ce nu era deloc potrivit pentru un membru al familiei regale.

Citește și: