Ducele de Sussex s-a întors în Marea Britanie pentru prima dată după ce și-au anunțat ieșirea din familia regală. Meghan a rămas în Canada, alături de fiul lor, Archie. În plus, roșcovanul va da pentru prima dată ochii cu regina după ce el și soția lui au atacat-o public cu ultimul lor comunicat, acuzând-o că îi tratează diferit față de ceilalți membri ai familiei regale și nu este corectă cu ei.

„Deși există precedent pentru alți membri titulari ai Familiei Regale să caute un loc de muncă în afara instituției, pentru Ducele si Ducesa de Sussex a fost instituită o perioadă de examinare de 12 luni”, se mai arată în comunicat.

 

De asemenea, ei reamintesc în comunicat că Harry  este nepotul Majestății sale și al doilea fiul al prințului moștenitor, prințul Charles, fapt pentru care prințul Harry rămâne cel de-al șaselea moștenitor în ordinea succesiunii la tron, ordinul de succesiune fiind neschimbat și, de asemenea, este Alteță regală din naștere.

Prințul Harry, în vârstă de 35 de ani, a fost fotografiat sosind la Waverley Station, Edinburgh, purtând o ținută casual compusă din jeans și o jachetă, accesorizată cu o șapcă.

Potrivit Daily Mail, ducele se află la  Edinburgh pentru participarea  la un summit de eco-turism, la care sunt așteptați 100 de reprezentanți din domeniul turismului.  Harry este nevoită să fie przent la acet eveniment pentru a-și prezenta program de trave,l intitulat Travalyst, pe care l-a lansat în septembrie anul trecut.

Se anunță o perioadă foarte aglomerată pentru Prințul Harry. Ducele și soția lui ar trebui să participe împreună la o serie de evenimente, primele de când s-au mutat în Canada. Martie fiind ultima lună în care participă la evenimente oficiale în calitate de membru senior al familiei regale britanice. Apoi, el și Meghan Markle își vor începe în mod oficial noua viață. Ei au anunțat că își vor petrece timpul în Canada și în SUA, dar vor reveni periodic și în Marea Britanie.

  • Vezi cele mai interesante locuri de vizitat in Marea Britanie, iar daca tot esti in zona, uite si cateva locuri de vizitat in Scotia!
  • Foto: Alpha Press/Hepta

    Citește și: