Meghan Markle, cea care în mai îi va deveni soție prințului Harry, este adepta stilului de viață sănătos. Actrița adoră yoga, aleargă și face orice pentru o viață sănătoasă. În acest regim de viață, țigările pur și simplu nu și-ar găsi locul.

Despre prințul Harry se știe însă că întotdeauna a fost un rebel. Petrecerile bine garnisite cu alcool și țigări, uneori chiar și cu marijuana, l-au adus de multe ori, cu ani în urmă, în atenția tabloidelor. Chiar dacă în ultimii ani s-a mai liniștit, țigările au rămas viciul său. Prințul a fost fotografiat în mai multe rânduri fumând, inclusiv la petrecerea de ziua sa de naștere, când a împlinit 31 de ani. Pentru Meghan, însă, în vârstă de 36 de ani, care a mai trecut printr-o căsătorie, roșcovanul e pregătit să facă sacrificii.

”Harry a promis să nu fumeze deloc acasă. Nu e frumos față de Meghan, ca nefumătoare (să suporte fumul de țigară – n. red.). Așa că nu va mai fuma nici măcar o țigară, repede, la geam. Harry s-a lăsat de fumat pentru Meghan”, a povestit un prieten al prințului.

Și Camilla s-a lăsat de fumat

Un alt membru al familiei regale care a renunțat la acest viciu este ducesa de Cornwall, Camilla Parker-Bowles, la căsătoria cu prințul Charles. Însuși prințul Charles, tatăl lui William și Harry, a avut o vreme în care a fumat.

Pe Meghan o așteaptă o perioadă foarte plină. Înainte de Crăciun, ea va lua prânzul cu familia extinsă a soțului său. Căciunul îl va petrece în compania reginei, la Sandringham.

Foto: Hepta

Citește ce nu va avea voie sub nicio formă să facă Meghan, odată ce va deveni soția lui Harry și cine va juca un rol foarte important la nunta sa.

Citește și: