Roșcovanul refuză să vorbească cu presa despre viața lui personală, însă el le-a dezvăluit prietenilor cum este viața lui de când Meghan i-a devenit soție. Acesta a precizat că în ciuda zvonurilor apărute în presă, el și fosta actriță se înțeleg de minune și devin mai îndrăgostiți pe zi ce trece, spunând că e foartefericit în noua lui postură de om însurat.

Citește și: Andreea Mantea, însărcinată cu al doilea copil? Imaginea care o dă de gol

Prințul Harry este incredibil de fericit

“Primele luni ale căsniciei cu Meghan au fost peste așteptările lui Harry, e îndrăgostit până peste urechi de ea. O iubește tot mai mult cu fiecare zi care trece și e incredibil de fericit”, a povestit un prieten apropiat al lui Harry pentru site-ul hollywoodreporter.com.

Mai mult, ducele de Sussex a vorbit și despre copil și „sarcina” soției sale, lăsând de înțeles că deocamdată nu au nimic de anunțat.

„A spus că i-ar plăcea să aibă copii cu Meghan, desigur, dar asta nu schimbă faptul că nu se grăbesc. El spune mereu că se va întâmpla atunci când se va întâmpla. Dacă se va întâmpla. Prințul Harry  susține că nu îi lasă pe cei care scriu despre sarcina soției sale să facă presiuni asupra lui ca să devină tată”, a  mai spus sursa.

Prinţul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 33 de ani, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai, anul acesta, în cadrul unei ceremonii atipice și emoționante.

Citește și: