Ducele de Suxxex a declarat pentru docmentarul ”Harry & Meghan: An African Journey”, difuzat la postul de televiziune britanic ITV, că ”anumite lucruri se întâmplă inevitabil”, în special într-o poziţie atât de importantă în cadrul unei familii care trăieşte sub o presiune mediatică permanentă.

„Suntem fraţi. Mereu vom fi fraţi”, a spus ducele de Sussex.

„În momentul de faţă, cu siguranţă suntem pe drumuri diferite, dar voi fi mereu alături de el, aşa cum ştiu că şi el va fi alături de mine”, a mai declarat Harry.

„Nu ne mai vedem la fel de mult ca pe vremuri, întrucât suntem atât de ocupaţi, dar îl iubesc foarte mult”,a mai spus el.

Comentariile prinţului Harry, făcute în timpul recentului său turneu din sudul Africii, vin la un an după ce ducii de Sussex au ieşit din asociaţia de caritate comună cu William şi Kate, ducele şi ducesa de Cambridge. Presa a scris atunci despre răcirea relaţiilor dintre cele două cupluri celebre, mai întâi între Kate şi Meghan, apoi între William şi Harry.

„Cele mai multe faze au luat naştere din nimic, dar între fraţi, după cum bine ştiţi, sunt şi zile bune, şi zile proaste”, a încercat Harry să micşoreze amploarea faptelor. Totuşi, e prima oară când admite că există o ruptură între el şi fratele său.

Vezi si Meghan Markle, în lacrimi. Soția prințului Harry în sfârșit recunoaște: ”Nu sunt ok”

Citeste si: