Roșcovanul familiei regale și iubita lui au petrecut câteva săptămâni romantice în Londra, iar recent Megan (35 de ani) s-a întors în Canada, înapoi pe platoul de filmare. Deși prințul Harry părea că „s-a cumințit” de când a cunoscut-o pe frumoasa actriță, nu a durat mult și acesta s-a întors  la vechile obiceiuri de a-și face de cap la petreceri inteminabile.

Mezinul a petrecut de zor, zilele trecute, la festivalul de muzică „British Summetime” din Hyde Park. Acesta s-a fotografiat bând bere și făcându-și selfie-uri cu prietenii.

Citește și:Regina Elisabeta a II-a este topită după micul prinț George. Iată cum își alintă acesta străbunică

A fost fotografiat cu o blondă misterioasă

Mai mult, Harry  a fost surprins, la un moment dat, și în timp cer se distra de minune alături de o blondă misterioasă, cu care devenise destul de apropiat, tânăra punându-și chiar și un braț pe spatele acestuia. Când a văzut însă că este fotografiat, Harry s-a ridicat imediat de lângă blondă și a luat distanță.

Prințul Harry și blonda misterioasăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Imaginile o vor înfuria la culme pe iubita sa, Meghan. Și asta, în condițiile în care actrița a fost văzută recent într-un magazin probând rochii de mireasă.

Imagini: Northfoto

Citește și: