Prima ofertă de job a venit de la un lanț mare de restaurante fast- food, care îl vrea pe poziția de asistent de vânzări. Compania i-a oferit această oportunitate după ce a aflat că el și Meghan au hotărât să devină ”independenți financiar” .

 

„Dragă duce, ca mii de alți oameni, poți să-ți ai alături de noi viitorul pe care ți-l dorești. Vino în echipa noastră”, au scris reprezentanții lanțului de restaurante pe rețelele lor de socializare, unde și-au afișat mai multe joburi disponibile.

„ Ştii că ţi se potriveşte perfect coroana. De asemenea, după atât de mulţi ani de trăit ca ducu e timpul să începi să mănânci ca regii”, i-au mai transmis aceștia.

 

După șase săptămâni de vacanță, Meghan Markle și prințul Harry au revenit la Londra, unde au făcut un anunț șocat. Ducii de Sussex au anunțat că vor să renunțe la rangul de seniori regali și să devină independenți financiar, urmând să-și petreacă o mare parte din timp în America de Nord.

 

„Intenţionăm să renunţăm la statutul de membri seniori ai Familiei Regale şi să muncim pentru a deveni independenţi financiar, dar vom continua să o susţinem deplin pe Majestatea sa regina”, se arată în mesajul celor doi.

Citește și: