Prințul Harry a fost surprins de paparazi într-o mașină în timp ce se îndrepta spre palatul Buckingham, unde va găzdui azi tragerea la la sorți a Cupei Mondiale a Ligii de Rugby 2021.Aceasta este prima lui îndatorire regală a sa după scandalul Megxit.

Prințul Harry, prima apariție în public după scandalul Megxit. Ce abătut e!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Harry se va întâlni cu reprezentanții a celor 21 de țări care aprticipă la acest campionat, iar apoi va urmări un meci de rugby al unor copii de la o școală locală, ce va avea loc în grădina palatului.

Ducele de Sussex părea foarte abătut și trist și a fost fotografiat într-o mașină, pe scaunele din spate,  în timp ce-și butona telefonul. Se așteaptă ca după acest eveniment, Harry să plece în Canada, unde se află Meghan Markle și copilul lor.

Presa britanică scrie că Harry regretă că nu s-a consultat cu bunica lui, Regina, înainte să publice pe contul lui de Instagram anunțul șocant că el și soția sa se rup de familia regală, susțin surse din interorul palatului. Roșcovanul familiei regale nu a apreciat corect ce efect va avea șocantul anunț asupra reginei,  fără să o prevină înainte.  Acum acesta regretă că  decizia lui a avut un asemenea impact asupra monarhiei.

„Cred că el nu a apreciat corect ce impact va avea un asemenea anunț în condițiile în care nu s-a consultat cu regina. El regretă acum’, a declarat o sursă de la palat pentru  Daily Telegraph.

Harry și Meghan au publicat în urmă cu o săptămână, miercuri la ora 18.30, un anunț pe Instagram și pe site-ul lor sussexroyal.com în care spuneau că renunță la rangul de seniori regali, la îndatoririle lor și că vor să devină independenți financiari.  

Citește și: