Prinţul Harry a plecat luni seară din Londra în Canada cu un avion de linie, British Airways. El a plecat însoțit de 5 bodyguarzi și își va vedea pentru prima dată fiul, de când a anunțat că se va rupe de familia regală.

 

A smiling Prince Harry skips down the stairs after arriving at Victoria International airport to join wife Meghan and baby Archie in Canada.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Potrivit cotidianul britanic Daily Telegraph, ducele de Sussex a părăsit Regatul Unit luni seară, după unul dintre ultimele sale angajamente oficiale în calitate de membru al familiei regale.

La aeroport îl aștepta o mașină de teren și a plecat împreună cu bodyguarzii lui pe insula Vancouver, unde locuiește într-o vilă de lux alături de Meghan și Archie, mama acesteia și bona copilului. Presa britanică susține că plecarea în Canada a prințului Harry este simbolică și va rămâne pentru totdeauna în istorie.

 

„Plecarea sa în Canada este simbolică, la numai două zile după ce Palatul Buckingham a anunţat că rupe orice legătură oficială cu ducii de Sussex”, a scris  The Telegraph.

Acesta a refuzat să participe la recepţia care a avut loc luni seară şi care a fost organizată de prinţul William și de Kate William, la Palatul Buckingham.

 

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

La coborârea din avion pe aeroportul internațional Victoria, unde a ajuns cu un zbor comercial  din Vancouver,prințul Harry avea un zâmbet larg și părea foare fericit că s-a întors la familia lui. În acest timp, Meghan a fost surprinsă în parc, îmbrăcată lejer și cu căciulă, în timp ce îl plimba pe Archie și pe cei doi câini. De asemenea, Harry era în blugi, cu geacă de fâș și fes pe cap, fiind într-o ținută comodă și își căra singur geanta. Acesta nu ieșea cu nimic în evidență și pare cu totul alt om, relaxat și cu zâmbetul de buze, în timp ce în Marea Britanie paparazzii l-au surprins doar supărat și încruntat.

Aeroportul se află la o distanță de 10 minute de mers cu mașină până la vila în care locuiesc, casa unui prieten misterior al cuplului. Protecția celor trei este în continuare plătită din banii publici ai britanicilor.

Citește și: