Meghan Markle și prințul Harry „nu sunt nici, nici liberi”, în noua lor viață din SUA, departe de Marea Britanie, susține un expert regal. Acesta este de părere că declarațiile explozive și șocante făcute de ducesele de Sussex nu sunt altceva decât niște încercări prin care vrea să se convingă singur că e fericit, deși nu e.

Autorul regal Duncan Larcombe susține că prințul Harry este „departe de a fi fericit” în SUA. Concluziile acestuia vin după ce a analizat comportamentul ducelui de Sussex în numeroasele sale apariții publice.

Într-un interviu în cadrul podcastului „Armchair Expert”, al actorului american, Dax Sheparad, ducele de Sussex, în vârstă de 36 de ani, a lansat încă un atac dur asupra familiei regale, criticându-și tatăl pentru modul în care l-a crescut și descriindu-și viața în cadrul monarhiei ca o combinație între filmul „The Truman Show” – în care un om descoperă că trăiește într-un reality show și o grădină zoologică.

De asemenea, acesta susține că a suferit foarte mult în copilărie, mai ales după moartea mamei lui și că nu vrea să-și crească copiii, așa cum i-a crescut pe el și pe William tatăl lui. Mai mult, el a precizat că decizia de a pleca din familia regală l-a făcut să se simtă liber și că astfel a reușit să rupă „cercul suferinței” și că cei doi copii ai lui nu vor suferi în copilărie, așa cum au suferit el și William sau chiar prințul Charles.

În plus, Harry a sugerat că este gata să vorbească din nou desprea durerea legată de moartea mamei sale, prințesa Diana, și despre relația lui cu prințul Charles, într-un trailer emoționant pentru un nou documentar despre sănătate mintală realizat pentru Apple, care urmează să fie lansat vineri.

Cu toate acestea, autorul cărții „Prince Harry: The Inside Story” susține că Harry demonstrează prin comportamentul lui doaar că nu este fericit cu noua lui viață, fiind convins că oamenii care sunt mulțumiți „vor împăcare”, „nu creează conflicte și nu critică oamenii” . Duncan Larcombe a declarat că Harry pare mai degrabă a fi un bărbat care „încearcă cu disperare să se convingă că a găsit fericirea”.

„Cred că, în ciuda insistențelor lui Harry că este fericit, este departe de asta. Nu cred că el sau Meghan sunt fericiți. Oamenii mulțumiți nu creează conflicte și îi critică pe alții- oamenii mulțumiți doresc să repare lucrurile” , a declarat el pentru revista Closer.

Duncan a adăugat că nu crede că Harry este în măsură să dea sfaturi despre cum să faci față problemelor de sănătate mintală, când se află „clar în mijlocul” propriei călătorii și „provoacă durere propriei familii”. Expertul regal crede că furia și tristețea ducelui au fost traumele provocate de moartea mamei sale, prințesa Diana, care a decedat în 1997, când acesta era un copil, și nu va fi niciodată „cu adevărat fericit” până când nu va învață să treacă peste asta.

Non Exclusive: Prince Harry, Duke of Sussex, appears in a scene from „The Me You Can’t See.”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Harry a transformat membrii familiei regale și instituția în dușmanii săi din cauza asta – merge pe drumul războiului. Cred că ceea ce vedem și auzim din aceste interviuri este un om care încearcă cu disperare să se convingă că a găsit fericirea și a trecut prin toate acestea și a ajuns de partea cealaltă – că este în sfârșit liber. Nu cred că este cazul. El și Meghan nu sunt fericiți sau liberi. Nu cred că mutarea sa în LA a rezolvat ceva”, a concluzionat expertul regal.

Duncan a afirmat anterior că este de părere că Harry regretă interviul exploziv acordat lui Oprah Winfrey, în care el și Meghan au acuzat familia regală de rasism instituțional și au pretins că ducesa nu a primit niciun sprijin când a a avut gânduri suicigaşe în timp ce era însărcinată cu Archie.

Deși a fugit de viața din Marea Britanie și s-a refugiat în luxul din California, unde a făcut avere prin companii americane precum Netflix și Spotify, Ducele de Sussex a reușit să provoace furia oamenilor și acolo, prin comentariile făcute despre Primul Amendament. Harry a mărturisit că nu înțelege clauzele cu privire la libertatea de exprimare din Constituția Americii și a descris Primul Amendament ca fiind „nebunesc”, remarci care i-au înfuriat pe americani.

Autorul Duncan Larcombe a avertizat că ultima izbucnire a acestuia s-ar putea „să se sfârșească cu un dezastru pentru Harry”, care nu face altceva decât să rupă relațiile cu oamenii din viața lui și să facă acuzații supărătoare.

În noul său proiect,  The Me You Can’t See , Harry și Meghan au dezvăluit noi imagini din viața lor, în care se vede clar și Archie, căruia nu i-au mai ascuns chipul, ca în fotografia aniversare. Fanii au fost uimiți de cât de mult s-a schimbat fiul lor și care începe să semene cât mai mult cu mama lui.

Foto: Profimedia

Citește și:

Angela Rusu a născut la 47 de ani! Primele imagini cu micuța Maria Anais. Cu ce probleme s-a confruntat artista chiar înainte de a naște

Randi, despre femeile din viața lui: „Am fost înșelat și am și înșelat”. Ce fel de femeie își dorește lângă el