În timpul interviului de 90 de minute, Dax Shepard, care este căsătorit cu actrița Kristen Bell, l-a întrebat dacă a făcut „lucruri banale”, cum ar fi mers la supermarket. Această întrebare l-a făcut pe Harry să dezvăluie cum au decurs primele lui întâlniri cu Meghan. El a povestit că începutul relației lui cu Meghan a fost foarte greu și el și Meg se întâlneau pe ascuns într-un supermarket din Londra, se prefăceau că nu se cunosc și își dădeau sms-uri cu ce trebuie să cumpere din magazin ca să nu atragă atenția. Au făcut tot ce le-a stat în putință ca să treacă neobservați în timpul primei lor întâlniri din Londra, în 2016, când el locuia la palatul Kensington.

„Prima dată când Meghan a venit să stea cu mine, la Londra, ne-am întâlnit într-un supermarket, pretinzând că nu ne cunoaștem, ne-am trimis mesaje text pentru a vorbi despre cumpărături. (…). Aveam șapca de baseball pe cap și mă uitam doar la podea, încercând să rămân incognito. Este uimitor cât de multă gumă de mestecat vezi pe jos”, a povestit Harry.

Harry nu a spus ce supermarket a vizitat, dar în noiembrie 2016, Meghan a fost văzută părăsind un magazin Whole Foods din vestul Londrei, la doar câteva sute de metri de Palatul Kensington. De asemenea, și Harry era un client fidel al magazinului.

Mai mult, roșcovanul familiei regale și-a comparat viața cu filmul „ Truman Show”, în care personajul lui Jim Carrey descoperă că viața lui este o emisiune TV și îi este examinată orice mișcare. Harry a mărturisit că viața lui a fost „ o combinație între The Truman Show și a fi un animal în cușcă la zoo.”

Fiul prințului Charles a recunoscut că s-a născut cu un privilegiu extraordinar ca fiind membru al familiei regale, dar acest lucru s-a schimbat de anul trecut, după ce el și Meghan au renunțat la rolurile de seniori regali. „Poți să începi într-un loc, dar poți să te schimbi pe parcurs”, a spus roșcovanul.

Ducele de Sussex a mai mărturisit că știa încă de la vârsta de 20 de ani că nu-și dorește să fie senior regal pentru totdeauna, mai ales pentru că îl deranja foarte mult atenția exagerată a presei din Marea Britanie, care cred că au dreptul să știe totul despre tine doar pentru că faci parte din familia regală.

„[Oamenii spun] cât de rău poate fi? Ai avut oameni care alergau în jurul tău și făceau asta și asta …M-am născut cu un privilegiu, dar mi-a dat un loc în prima linie – educația mea nu era la școală, ci mă întâlneam cu oameni din Commonwealth. Știu că oamenii mă privesc spunând: ești un prinț, ești dintr-un palat, unde e coroana ta și unde e pelerina ta? (…) Marea problemă pentru mine e că din momentul în care te naști în ea(în familia regală-n.r.), moștenești și riscurile, fără să poți să alegi. Mas-media din Marea Britanie consideră practic ca te deține”, a mai spus Harry.

Harry a vorbit chiar și despre cât de mult l-a afectat moartea mamei lui în copilărie, având nevoie să ceară ajutor specializat și să meargă la terapie.

Fiul prințesei Diana locuiește în prezent, într-o vilă de 14 milioane de dolari din California cu soția lui și fiul lor, Archie, urmând să vină pe lume și fetița lor.

Citește și:

La un an de la divorț, actorul Armie Hammer iubește din nou. Cine e femeia care a cucerit inima?

Fiica Danei Rogoz e superbă și a devenit vedetă pe Instagram. Imaginile cu ea au topit internetul: „ Copilul ăsta este ireal”