Felicitarea, o ilustraţie a unei fotografii realizate de mama lui Meghan, Doria Ragland, a fost lansată prin intermediul Mayhew, o organizaţie britanică pentru apărarea drepturilor animalelor, patronată de Meghan.

În centrul imaginii, alături de părinţii lui, apare Archie, în vârstă de un an și șapte luni. Părul lui este desenat în roșu, ceea ce înseamnă că l-a moștenit pe tatăl său. La loc de cinste în ilustrație sunt și cei doi câini ai familiei.

„Vă dorim Crăciun fericit şi un An Nou fericit”!, scrie în mesajul de pe felicitare.

Meghan Harry Christmas Card Credit: The Duke and Duchess of Sussex

„Fotografia originală de familie a fost realizată acasă, la începutul acestei luni, de mama ducesei”, a declarat un purtător de cuvânt al ducelui şi ducesei de Sussex.

„Micul pom de Crăciun, inclusiv ornamentele realizate în casă şi alte decoraţiuni, au fost selectate de Archie, iar copacul va fi replantat după sărbători”, a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Felicitarea oferă o imagine asupra curţii din spatele casei lui Meghan şi Harry, dar în ea se poate vedea şi căsuţa în miniatură, de jucărie, a lui Archie.

„Archie este foarte fericit şi are spaţiu să alerge liber”, declara anterior o sursă pentru presa americană.

Anul trecut, Meghan şi Harry au publicat prima lor felicitare de Crăciun în postura de familie, cu micul Archie. Ei şi-au petrecut sărbătorile de iarnă pe Insula Vancouver, în Canada, în timp ce făceau pregătirile pentru renunţarea la rolurile de membri activi din cadrul familiei regale britanice.

Meghan şi Harry au suferit o pierdere grea la scurt timp după mutarea lor în Montecito. În preajma Zilei Recunoştinţei, Meghan a decis să vorbească deschis despre sarcina pierdută în luna iulie. „A pierde un copil înseamnă o durere aproape insuportabilă, trăită de multe, dar despre care puţine vorbesc”, a scris Meghan luna trecută într-un material publicat de New York Times.

Crăciunul va arăta diferit pentru întreaga familie regală britanică pe fondul actualei pandemii de coronavirus. Regina Elisabeta a II-a a anulat sărbătoarea anuală a familiei regale din Sandringham, în timp ce s-a izolat alături de soţul său, prinţul Philip, la Castelul Windsor.

Vezi și Nou video emoționant cu Archie de ziua lui. Cum a fost fotografiat micuțul de prințul Harry

Citește și:

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit, în secret? Iată cum s-au dat de gol

Dan Bittman a recunoscut că s-a despărțit de Liliana Ștefan, după 25 de ani de relație. Când s-a terminat, de fapt, relația lor?