Viața departe de familia regală pare că nu-i priește prințului Harry. Cele mai recente imagini cu el i-au îngrijorat pe fani. Mezinul familiei regale a ajuns mai slab ca oricând.

Prințul Harry e schimbat total de când s-a mutat cu soția și fiul lor, în SUA. Nepotului reginei Elisabeta a II-a face voluntariat la o fundație non-profit Walker Family Events Foundation (WFEF) ce oferă sprijin în pandemia de COVID-19 pentru veterani și familile lor, cât și persoanelor care se încadrează în categoria de risc.

Reprezentanții fundației au postat pe rețelele de socializare imagini cu prințul Harry, alături de mesajul:”Astăzi am avut onoarea să-l întâlnim și să muncim alături de prințul Harry, duce de Sussex. El ni s-a alăturat voluntar la Compton VFW pentru programul Operation Nourish, unde a împachetat și a distribuit alimente vecinilor noștri din Comppton. Este foarte umil și bun”.

Îmbrăcat casual, într-o pereche de blugi, cu un tricou polo kaki, șapcă și mască pe față, roșcovanul este mai slab ca oricând, ceea ce i-a îngrijorat foarte tare pe fani.

harry si meghanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Mulți spun că Harry nu se poate acomoda în SUA și că nu-i place deloc viața în LA. Potrivit unor prieteni apropiați, roșcovanul nu se simte în elementul lui acolo şi că face tot posibilul să se adaptaze, fapt pentru care se consumă foarte tare pentru că este departe de toți cei dragi lui. Alții susțin că Meghan l-ar fi pus la slăbit pe soțul ei, fiind nevoit să adopte dieta vegană a acesteia, așa cum au făcut și înainte de nunta lor din mai 2018. Surse apropiate cuplului regal au declarat că Prințul Harry urmează un stil de viață mai sănătos, a scos carbohidrații și alimentele procesate din alimentație și a optat pentru quinoa și kale. „E impresionant de mult pentru o persoană așa slabuță ca el”, a declarat un apropiat al cuplului despre Prințul Harry.

Citește și:

El a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață! ”Femeile din viața mea sunt foarte mândre”

Gina Pistol și-a arătat burtica, iar imaginea a devenit virală. E cea mai frumoasă imagine